Drömmar,  känslor,  Leende,  Magi

Stanna till och slappna av.

Har du haft en stressig vecka på jobbet? Du vet inte riktigt hur du ska samla tankarna och det har blivit omöjligt att fokusera. Att möta utmaningarna känns övermänskligt. Svaret heter yoga.

Strand, Yoga, Solnedgång, Silhuett

Har du turen att åka förbi någon trevlig plats på vägen hem – en park, en sjö eller skogstjärn – stanna och gör några yogaövningar. Har du aldrig lärt dig yoga? Anmäl dig till en kurs och börja lära dig grunden. Sedan kan du, om du vill, hitta trevliga kurser online. Både återkommande fasta kurser eller till och med riktigt bra gratis.

Du kommer att hitta lugnet och kunna samla tankarna. Yogan får oss att må bra och att landa i lugnet. När vi verkligen behöver stanna upp kan yoga vara vägen ur kaoset. Hur trött jag än känner mig är jag alltid pigg och fokuserad efter ett yogapass.

Kvinna, Yoga, Kondition, Stretching

Yogakurser brukar också vara bra platser att hitta likasinnade vänner – yogan förbinder. Du behöver aldrig känna dig klumpig eller uttittad, vi har alla börjat och dessutom kan alla ha en dålig dag.

Börjar du också meditera, har du chansen att bli oslagbar – många fantastiska idrottare har hittat vägen till framgång just genom yoga. Resultatet av att ställa sig på yogamattan har hjälpt många till bra resultat i livet. Du ska heller inte tänka på komplicerade ställningar i början. Slappna av och låt allt ta den tid det tar. Sakta framåt!

Yoga, Styrka, Kvinna, Balans

Med ljus och kärlek från Laura