ärkeängel,  Drömmar,  Magi,  önskan

Besvärjelse om både frid och fred

Tänkte passa på vid nymånen ikväll kl. 19.40, att önska mig både frid och fred. På hebreiskan betyder ju shalom båda delarna och även i Grekland är det samma ord – eiréne, men i de flesta länder är betydelsen olika.

Religion, Kristendomen, Kristna, Mhystik

Friden, det är stillheten, lugn och ro inför livet. Välgång på alla områden. Ett ord mellan andligt och materiellt. Medan fred är motsatsen till krig – det är bråk eller ovänskap. “Sluta slåss nu och slut fred”.

Frid har för mig något andligt, nästan religiöst, över sig. Fridfullt är det på en plats utan oväsen, utan trafik, som en lugn park eller ett skogsområde, kanske ett litet torp eller lantställe. Som “min skog” där jag tar mina promenader och även utövar min gående meditation. Frid låter mig tänka mina tankar i ro.

Klärvoajant, Klot, Kula, Seans, Europa

Kommer också att meditera med hjälp av ärkeängeln Rafael i kväll – han som har förmågan att främja förståelse mellan länder.  Just nu är det oroligt lite här och där i världen, på några ställen över årtionden och på andra blossar det upp nya strider, så en extra fredsbön kan behövas. Frid och fred för alla människor i alla länder.

Rafael är ju även den ärkeängel som kan hela trasiga själar och stödjer både alternativ och traditionell medicin. Han helar sjuka och är den som vill visa det vackra i världen, det som vi önskar oss så mycket i våra liv. Konst, författande och musik behöver vi för glädje och själens ro! Hemma och överallt i världen.

Häxa, Magi, Skog, Trollkarl, Träd, Ljus

Hälsar Laura med ljus, kärlek och lite skogsmagi!