Blog

Ängeln i rummet…

Det bor en ängel i mitt rum, så sjunger Eva Dalgren. “Hon är kärlek och hopp… Hon gör mig lugn”. Det är änglarnas roll att ge dig beskydd och vägledning. Därför är du aldrig ensam. När du ber om hjälp och stöd, kommer en ängel och ger dig ljus och kärlek. Ha tillit och var inte rädd. Du får de svar du behöver och ängeln omsluter dig med kärlek.

När du hamnar i en svår situation finns en skyddsängel, som ger dig änglavakt. Att tro på änglar, det får oss att tro på det goda i människan. Änglarna är en del av gudsljuset som finns i världen. När du möter en ängels ögon känner du värme och livslust. Trygghet och föetroende. Jag tänker på sången från The Scorpions…..”Send me an angel”….. Här är jag. Ska du sända mig en ängel. Hör rösten från djupet av ditt hjärta. Blunda och du kommer att finna en passage ut ur mörkret. ….Sök rosorna längs vägen….Här är jag. Sänd mig en ängel…. Du får ett tecken av ängeln och du lär dig känna, när din ängel är närvarande.

Du vet när din ängel är hos dig. Änglatecknet kan vara en fjäder som plötsligt och oväntat dyker upp. Det kan vara dofter, moln, musik eller gnistrande ljus. Du lär dig, kanske är det något eget tecken för just dig. För mig är det alltid gnistrande ljus. Då vet jag att ängeln är vid min sida- Redo att vägleda mig. Ärkeänglarna har sina egna lysande färger. De kommer från ljusvärlden och deras ljus brukar gnistra av deras egen färg, Mikael, den främste ärkeängeln, han som liknar Gud, brukar skina i blått. Han kommer med trygghet och beskydd. Haniel, som även är mångudinna lyser blåvit. Jophiel, optimismens ängel, skiner i gult. Rfael – healingens, hälsans och konsternas ängel har ett smaragdgrönt ljussken. Medan Gabriel, kärlekens egen ängel, dyker upp i ett strålande vitt sken. Spådomens och andlighetens ärkeängel gnistrar i vinrött, rubinrött och guld. Du kan naturligtvis be den ängel, som motsvarar din önskan, om hjälp.

Med änglahälsningar, ljus och kärlek, från Laura