Drömmar,  framgång,,  Magi,  Pengar

Önskan om pengar…

Allt blir dyrare, så jag har suttit och funderat över magi för att få pengar. Ska försöka vara sparsam under resten av året för att spara och samtidigt träna på attraktionslagen, följa Feng Shui råd, meditera, rikta ritualer och böner till ärkeänglarna och tända ljus för pengaattraktion. Ljusen naturligtvis i färg för pengar – gröna, silver och guld. Naturligtvis kommer jag att tänka på pengar som om de redan vore mina, för att sända ut och attrahera positiva energier .

Fickorna fulla av pengar och ett välfyllt bankkort, det vore en dröm såhär framåt jul. Börjar nu med en pink bubble meditation varje morgon – ändrar det väl till green, silver eller “gold bubble” meditation. Stänger in mig i tanken i min perfekta bubbla med alla mina pengar, räknar dom, njuter och tänker på vad jag ska köpa och göra med alla mina pengar. Känner dom i handen. När jag mediterat färdigt lägger jag i tanken in pengarna i mitt kassaskåp och blåser iväg guldbubblan.

Kanske skulle man sluta drömma om att man håller pengarna i handen, så som det ser ut med användandet av kontanter, men det känns fjuttigt att drömma om ett litet plastkort. Jag drömmer vidare om sedlar! Visst har jag skrivit om den svenska skådespelerskan som gick in i varenda kyrka hon kom förbi, tände ett ljus och önskade att hennes stora kärlek skulle komma tillbaka! Jag kommer att tända ljus och önska pengar i alla former och valörer. Varje kväll hemma kommer jag att tända ett stort, genomfärgat grönt ljus, smörja in det med kokosolja medsols nedåt, rulla det i torkat pulver av enris, tall och ingefära och låta det brinna medan jag mediterar. Jag släcker ljuset med en sked, för att inte blåsa bort min önskan…. om jag blåser ut ljuset.

Behöver jag snabba pengar bränner jag kanel, muskot och lagerblad, helst över en öppen eld ute – eld betyder också pengar i magin. När du slänger i kryddorna viftar du röken, dvs pengarna, över dig. Håll noga koll på elden, annars sägs det att alla dina pengar går upp i rök. 3 gånger varje morgon och kväll säger jag följande spell….. “Pengar flödar in till mig, Jag är en pengamagnet. Så ska det vara. Amen eller Tack”.

Jag har också redan köpt en “pengaplanta” enligt Feng Shui – inte en men tre – ett paradisträd, en svärmors tunga och en bambuplanta. Jag kommer varje morgon att tre gånger klappa min skrattande lilla Buddha- staty på magen och har just ställt mina kinesiska pengagrodor på röda dukar i fönstren så att de tittar in i rummet. Huh, så nu får vi se. Jag återkommer med resultat och om jag kommer på något mer!

Med ljus och kärlek från Laura