ärkeängel,  känslor,  Måne

Ritualer vid avtagande måne

Vi går emot en nymåne i Lejonets tecken den 28 juli, men har fortfarande 8 dagar kvar. Jag brukar utnyttja den avtagande månen med ritualer för magi där jag vill ha förändring i betydelsen förbättring. Kanske räcker det med en kopp te som ritual. Det kan man gestalta som man vill – enkelt eller som japansk teceremoni!

Kanske för ett annat jobb eller ett nytt boende. Du kanske länge har tänkt på att röja hemma – nu är tiden perfekt att göra plats för det nya som ska komma. Tid för storrengöring och röjning hemma. Själv kanske ett härligt hemmaspa eller en tur till bastun.

Se alltid till att ha rökelse till hands. Salvia är alltid perfekt, men även enris, gärna med ett par enbär kvar på riset. Lagerblad är renande, skyddar kärleken och ger dessutom snabba pengar. Inte heller dumt.

Dansare, Söder, Indien, Kultur

Din ritual kan vara en dans där du uttrycker din önskan. Det kan vara en ljusritual, där du matar ljuslågan med en teckning på den önskan. Tänk på att använda ett vackert, genomfärgat ljus som passar till det du längtar efter – flammande rött för passion. Eller ett djupt grönt för hälsan och pengarna….. osv.

Du kan sätta dina egna fantasier i verket, “tatuera” din önskan med en målad hennatatuering. Be att din önskan blir uppfylld innan tatueringen är borttvättad – det brukar ta ett par veckor. Pynta alltid din plats med vackra blommor och ljus, vid ritualer, besvärjelser och spell.

Henna, Brud, Bröllop, Kultur, Mode

Med ljus och mycket kärlek från Tant Medial Laura