Blog,  Förberedelse,  Magi,  överraskning,  rea

Black friday!

Denna magiska svarta fredag, som är den största rea-dagen av alla, infaller alltid den sista fredagen i november. I år den 29 november. Hinner du inte på fredag har du ju alltid black weekend och Cyber Monday när rean fortsätter. På nätet har många redan tjuvstartat.

Tycker detta är dagar när man helt ska handla efter Attraktionslagen. Skriva upp det man önskar hitta/köpa på ett pappersark några dagar innan “jakten” börjar. Riktigt som en beställning, som man läser högt för sig själv innan köprundan startar. Viktigt är att tro på det, att det blir som vi önskar. Tvivel undanbedes.

Nu gäller det att jaga fina fynd till magiska priser och med bra kvalitet. Positiva tankar och energier ska dra till sig det positiva. Det vill säga, vi ska hitta det vi letar efter. Har försökt detta innan jag gjort inköp under några år nu och tycker nog att jag “haft tur” i 9 fall av 10. Det har lönat sig med affirmationer och positivt tänkande. Fynden verkade riktigt vänta på mig och roligt har jag haft varje gång.

Har hört att namnet “black friday” kommer från att den svarta fredagen ska förvandla handlarnas röda tal till svarta. Att de ska gå med vinst – och om vi som köper också tjänar på det, tycker jag att det är ett riktigt bra påhitt. Jag kollar redan på priser och den här gången är det näthandel som gäller. Lite förkyld efter att ha blivit sjöblöt i regnet, men med tanke på covid vill jag inte skrämma andra, som är på fyndjakt. Även om jag kommer att sakna att strosa runt i affärer.

Hålla hårt i plånboken vore också bra sådana här “svarta” dagar. På alla sätt och vis – först så man själv inte hamnar i någon sorts “köprus”, när man överallt ser röda priser. Minus 50 procent, minus 70! Det är alltför lockande och lätt att öppna plånboken för saker man inte behöver. Mitt tips är att hålla sig till listan med önskningar.

Så finns det ju de som låter handen glida ner i fel ficka och vips är vår egen plånbok borta. Vi brukar kalla dom ficktjuvar. Lika bra att vara vaksam, så man inte får nöjet förstört. Ha roligt och gläd dig över dina fynd.

Ljus och kärlek plus, lycka till om du ska ut och fynda, önskar Laura