Blog,  Förberedelse,  Magi,  ritual,  Vinter

Ny månad, nya mål…

En ny månad ger alltid känslan av nya möjligheter. Världen öppnar sig på nytt. Jag har en egen sån där häx-ceremoni, som jag gör den tredje varje månad. Varför just då? 3 är ett lyckotal, den heliga treenigheten, plus mitt personliga lyckotal. Jag tar ett stort, torkat lagerblad. På det skriver jag med en tunn tuschpenna mina tre viktigaste önskningar.

Bränner det över min rökelseskål, medan jag läser mina 3 önskningar högt. 3 gånger. Sedan strör jag askan framför ingångsdörren och ber änglarna, {universum, gud eller det som känns rätt], att uppfylla mina önskningar. Lagerblad är helgade av guden Apollo och sägs ge skydd, kärlek och dessutom snabba pengar. Guden Apollo står för solenergi, medicin och även förutsägelser.

I ett hörn på mitt skrivbord har jag alltid flera små skrivblock liggande. För nya tankar, spell, manifestationer, böner, drömmar och vad så han poppar upp. Vore tråkigt att glömma en bra idé. Tokigt att spara all önskningar och löften till nyårslöften. Det mesta brukar ändå rinna ut i sanden. Därför bränner jag mitt lagerblad varje ny månad.

Dessutom utnyttjar jag månfaserna till fullo. Särskilt då fullmåne och nymåne. Sedan blir det i december också Lucia och julhelg….. måste medge att jag utnyttjar den här årstiden till fullo med olika ritualer och meditationer. Då står jag bredvid ljusen inne eller brasan ute och håller koll på mina brinnande lågor, samtidigt som jag manifesterar, säger mina spell eller bränner passande örter. Älskar levande ljus, även om det mest blir batteridrivna för min busiga vovves skull.

December månad innehåller så mycket… Nymånen kommer den 4 dec. , 5 dec. andra advent, 12 dec.3 advent tätt följt av Luciafirandet på måndagen 13 dec., 19 dec. 4 advent plus fullmåne, 24+25+26 dec. julhelgen och 31 dec. äntligen nyårsafton. Gäller att hålla hårt i trolldomshatten för att få med allt. Jag vet att min december månad är fullpackad med spådom, medial vägledning, ritualer, ljusmagi, spell osv.

Du hittar mig online alla dessa speciella dagar under två tidig morgon mellan kl. 05.00 till 06.30 och sedan ett par gånger under dagen. Du har väl förresten märkt, att du nu kan “pinga” den agent du vill prata med. Vi agenter får genast ett meddelande och loggar in så snart som möjligt. Du får också meddelande när vi loggat in. Jättebra idé tycker jag.

Ljus, kärlek och en härlig december önskar Laura