Tarotkort,  Universum

Universum har alltid en plan

Vår livsväg är färdig när vi “landar” här på jorden, det tror jag. Men ofta så trasslar vi till det för oss själva och vet inte hur vi ska reagera. Ibland säger en kund att hon/han står inför en förändring och inte vet hur det ska göras. Det kan vara ett arbete som känns helt fel eller ett trasigt förhållande där tryggheten saknas, hälsan är inte ok eller det kan vara osämja med vuxna barn. Mitt uppdrag är då att vägleda personen rätt.

För det mesta vet personen själv innerst inne vad som är rätt. Så det gäller att hitta personens innersta längtan genom tarotkortläggning, healing och medial vägledning. Lära ut ritualer som kan ge ett ordentligt stöd. Kanske be tillsammans…… Till Universum, Gud eller det som personen tror mest på. Tilliten är alltid din nyckel till mirakel. Redan i bibeln kan du se exempel, i Matteus 6.24 och 7.9 finns prov på detta. Tro kan försätta berg.

Att tilliten skapar mirakel är en uråldrig hemlighet, till och med bland andliga mästare. Om man tror på tanken att förväntningar skapar vår verklighet, då borde alla önska sig mer av lycka. Bristande självkänsla och känsla av att man inte är värd det bästa, är en grund att det inte blir som man tänkt sig. Bra är att börja önska smått och sen stegra gradvis. Kanske be till den ärkeängel som har uppgiften att ge tillit.

När jag skriver om detta, tänker jag på den svenska skådespelare, som alltid när hon åkte förbi en kyrka i Europa, gick in och tände ett ljus och önskade att hennes stora kärlek skulle hitta tillbaka till henne. Det blev så!

Ljus och mycket kärlek från LAURA