Blog,  Drömmar

Drömtydning…

och drömmar till vardags. Du kan göra detta med drömtydning till en fast del av ditt liv. Efter ett tag kommer du att märka, att det hjälper dig att se klarare. Drömförståelse kan vara ett stöd när du ska fatta beslut. Kanske vända in på en ny livsväg. Vill du få drömmar som är lättare att tyda, är ett tips att meditera 10 minuter innan du lägger dig.

Det hjälper dig också att klardrömma. Att klardrömma är väldigt intressant. Då är du medveten om vad du drömmer och kan påverka händelserna i drömmen. Det svåra är att lära sig tekniken. En teknik är “induction of lucid dreams”, som bygger på att vilja bli medveten om att man drömmer genom ett mantra.

Innan man somnar om [man ska vakna av väckarklockan efter några timmars sömn, 3 – 5] ska man upprepa mantrat “Nästa gång jag drömmer, ska jag inse att jag drömmer” och se mig själv i drömmen.. Tekniken ska användas precis innan man somnar om. Det finns fler tekniker, men detta ska vara den bästa. Avbruten sömn i förbindelse med tankekraft ökar dina chanser.

Dina drömmar, om vanliga eller klardrömmar, kan ge dig både inspiration och vägledning. Möjlighet att se in i framtiden och tyda det som redan hänt. Jung [den schweiziske psykiatern}, menar att drömmarna har en stor betydelse för personlighetsutvecklingen. Drömtolkning är ett både roligt och intressant sätt att lära känna sig själv bättre. Att kanske upptäcka varför man handlar så eller så. Jag spelar rätt mycket schack och drömmer ibland om uppställningar och dragkombinationer. En gång hade jag en klardröm och kunde följa hela spelet. Precis som om jag vore där. Det var helt magiskt – jag kom också ihåg varenda drag. Måndag är drömmarnas dag, dagen du helst ska sova länge och drömma. Måndagarnas magi handlar mycket om just intuition, meditation och spådomskonst. Drömtydning är för mig något magiskt, som ger oss en stöt i rätt riktning. Glöm inte att hänga upp drömfångaren, som leder drömmen i rätt riktning. PÅ drömfångaren kan du också hänga upp örter, fjädrar eller andra föremål som hjälper dig.

Bland det bästa jag gjort var att börja skriva drömdagbok. Min egen bok för drömtydning är rätt stor, i A4 format, och ligger alltid på mitt nattduksbord tillsammans med en penna. Jag ville ha den så stor, eftersom jag har gjort pärmen som ett visionbord. Jag klipper alltid ut bilder, som representerar mina drömmar och klistrar dom på drömboken. I den boken skriver jag ner mina drömmar, direkt när jag vaknar på morgonen.

Jag och många med mig brukar drömma särskilt intensivt dagarna runt nymåne och fullmåne. Efter den intensiva tiden, sätter jag mig ner med min drömdagbok och går noga igenom vad jag drömt. Återkommande drömmar får särskild uppmärksamhet, eftersom de kan vara tecken från en ängel eller någon bortgången nära anhörig som söker kontakt. Kanske vill de uppmärksamma mig på något jag borde låta bli, eller uppmuntra mig att göra något speciellt.

När jag utför drömtydning har jag alltid tre stora krukor med myskgräs stående på bordet .Myskgräset ser visserligen inte mycket ut för världen, men är trolldomens ört och ska hjälpa vid både spådom och drömtydning. Den lite söta doften är angenäm, så kan man ju hoppas att den hjälper mig tyda drömmarnas hemligheter. En enstaka händelse, som att du faller exempelvis, är enkelt att hitta på nätet , men vi hjälper gärna med hela bilden. Ring mig gärna om du vill ha hjälp med drömtydning.

Med drömska hälsningar från Laura, ljus och kärlek