ärkeängel,  Drömmar,  Magi,  Måne,  ritual,  Spådom

Mot nya mål

Så här mellan halloween, nymåne och alla helgons afton är det lätt att bli lite eftertänksam. Nu är tiden när slöjan mellan vår värld och den andliga världen är som ett tunt flor. Nu är den rätta tiden att ta kontakt med en kär person på andra sidan. Gå på en seans eller ringa ett medium.

Jag brukar alltid skriva ett brev till min far, som jag läser för honom på alla helgons afton – Min speciella ritual. Kanske för att jag lärde känna min far “på riktigt”, först genom de dagböcker han efterlämnade till mig, tillsammans med ett brev att jag skulle läsa dagböckerna noga. Mycket jag önskar att jag vetat, medan min älskade far levde. Just genom hans dagböcker har jag blivit mycket mer tolerant. Man vet aldrig till 100 procent, vad som ligger bakom en annan människas handlingar, hur nära personen än är.

Redan tredje dagen som dimman ligger tät under morgonpromenaden. Det känns som om jag bara skulle behöva sträcka ut handen genom dimman för att vara i en annan värld. November känns dessutom som övergångspunkten mellan gyllene höst och vit vinter. Detta är en bra tid att fundera över sitt liv. Skriv ner vad du drömmer om. Vad du är nöjd med och vad du vill förändra. Just tiden runt nymånen är en tid för förnyelse. Att sätta igång med sina planer.

Nyckel till målet i ens eget liv, heter ofta förståelse. Ibland står vi vid ett vägskäl och undrar vilken väg som för oss till målet. Det gäller att tänka efter och sen följa intuitionen. Inte grubbla och älta. Bättre att följa själens och hjärtats röst, lyssna till sitt undermedvetna. Tänk på att det finns flera vägar till målet.

Nu väntat vi på nymånen, som är en bra tid att starta upp mot nya mål. Den här gången är den intensiv, nästan invasiv. Jupiter är väldigt aktiv och sätter fart på nya planer. Uranus kan komma med plötsliga förändringar och Saturnus vill få dig att tänka efter vad du önskar. Så det gäller att ta egna initiativ.

För att förändra våra liv behöver vi ofta välja bort saker. Frågan är ofta vad vi är villiga att välja bort och vad vi absolut vill ha kvar. Det gäller att prioritera. Kanske är det möjligt att uppnå bättre livskvalitet, på något sätt vi ännu inte tänkt på. Om du väljer att gå en annan väg, tänk alltid på vilka värderingar som är viktiga för dig.

Med ljus och kärlek från Laura, din tant medial