färger,  healing,  känslor

Färger som magisk kraftkälla

Har du tänkt på att stödja eller förändra färgen på kläder eller inredning, för att ändra din sinnesstämning eller ditt humör? Har du funderat över att just färgen kan vara en outnyttjad källa till inre kraft? Faktiskt har den en inverkan på både vår hälsa och vår omgivning. Den har betydelse på vilka energier du sänder ut.

Rose, Blomma, Kronblad, Röd Ros

Den röda färgen gör dig synlig, du tar plats. Visar framåtanda och passion. Du visar att du vill vara en föregångare. Orange säger att du tror på dig själv och är en envis optimist. Fartfylld och sprudlande. Gul visar att du är skarpsinnig och intellektuell, Du får saker att hända och det sker snabbt.

Blått står för harmoni, säkerhet och snabb tankeförmåga, en jobbets drottning som är pålitlig, med hög moral. Reflekterar först, handlar sen. Grön då… naturens färg – är den ditt val så ger du signalen att är en diplomat som anpassar dig i alla situationer. Du visar dig hjälpsam och mänsklig.

Hd Tapeter, Natur Tapeter

Lila visar din andlighet, din konstnärlighet och din medkänsla. Grått och svart är korrekta färger, som oftast passar in. Kanske vore det bra att kolla upp färgernas betydelse före ett möte – om nu date eller jobb intervju.

Särskilt vid dina ritualer med ljusmagi är det viktigt. Grönt för både hälsa och pengaflöde. rött för kärlek och rosa för vänskap. Tänk på att ljusen ska vara genomfärgade. Ett vitt ljus eller ett av rent bivax, det passar för alla spell och böner. Eller den färg din känsla säger. Den är alltid rätt.

Luftballong, Sjö, Ballong, Solnedgång

Med ljus och kärlek från Laura