Blog

Ringa spådam

När du vaknar på natten och inte kan somna om. Du grubblar och ältar och kommer inte vidare med ditt problem. Kanske det vore bra att ringa en spådam? Oftast är det så att du har svaret själv inom dig och att du bara behöver en knuff i rätt riktning. Det gäller att komma i kontakt med sin intuition – denna själens viskning som brukar komma från ditt undermedvetna.

Spådamen eller sierskan hjälper dig att hitta den rätta vägen. När man hamnat vid ett vägskäl kan det ibland vara svårt att veta hur man ska gå vidare. Vi som arbetar medialt har alla lite olika metoder och ett bra råd är att läsa igenom den information, som finns att läsa om alla som jobbar på telefonlinjen.

Hittar du inte rätt vid första samtalet, då kan du ringa någon annan nästa gång. Tänk bara på, att det kanske inte är fel spådom, om det inte är det du vill höra, som sägs. Det kan vara något som behöver eftertanke.

Kanske hade du ältat så länge, att du kommit in på fel väg. Mycket brukar klarna, medan spådamen lägger några kort, tar hjälp av vägledare eller änglar. Ärkeänglar brukar vara perfekt, eftersom de alla har sin speciella uppgift och det är möjligt att be till just den ljusbärare som är utvald för just ditt speciella problem.

Brukar du själv alltid be till en speciell ängel, så går det bra att fortsätta. Din ängel kommer då att be om hjälp hos den, som kan lösa just ditt problem, ifall det behövs.  Ibland är det inget problem utan lösningen väntar runt hörnet. Då är det bara lite tålamod som behövs. Kan vara svårt nog.

Med ljus och kärlek från Laura