känslor,  Måne,  själen,  Spådom

Bästa spådamen online

Letar du efter nätets bästa spådam? Någon som är lätt att prata med, där du känner dig trygg och som du känner förstår dig. Utbudet är stort och det är bra att läsa igenom det som skrivs om de spådamer du tycker verkar vara intressanta. Erfarenhet, medial förmåga och speciella styrkor.

Det kommer lite an på vad du söker. Någon som kan förmedla kontakt till andra sidan, någon som är bra på relationer, ekonomi eller att spå framtiden. Det finns någon för alla. När du hittat några som du tror passar för just dig är det ett bra tips att ringa och testa. Känslan och förtroendet ska vara helt rätt.

Är din fråga kort – där svaret är ja eller nej? Då skulle jag leta efter någon som arbetar mycket med pendel. Svaret brukar komma snabbt, ja eller nej utan förklaringar. Finns det tvivel eller någon inte bestämt sig, då brukar pendeln cirkla runt och svaret blir kanske.

Vid kontakt med andra sidan är det ofta fint att kontakta någon som använder kristallkula. Tänk då på att det är bäst att ringa vid gryning eller skymning, så ljusförhållandena är gynnsamma. Kulan används ibland av medium som är duktiga på att känna av energier från andra sidan, men ofta är energin så stark att kulan inte behövs.

Är din fråga mer komplex – hur förbindelsen kommer att utvecklas eller vad framtiden bjuder? Ja, då blir det nog Tarot- eller änglakort som passar bäst. Plus naturligtvis dina energier i förbindelse med korten. Att läsa av lagda kort kräver känslan att ta in dina energier tillsammans med kortet och din fråga, så erfarenhet kan vara viktigt här.

Just när det gäller framtiden är spådom i runor en bra variant. Det är mer en förutsägelse, spådom och magi, där en runa, dvs ett visst tecken också kan användas som talisman. Ring gärna till mig eller någon av mina kollegor på linjen, så hjälper vi dig.

Med ljus och kärlek från tant medial, Laura