Drömmar,  meditera,  själen,  Yoga

Namaste

Jag sätter  ihop händerna i hjärthöjd böjer huvudet och säger Namaste, det gudomliga i mig hälsar det gudomliga i dig. så brukar ett yogapass börja när jag tränar i grupp – när jag tränar hemma, för mig själv, blir det samma hälsning, då riktat till den ängel jag bett närvara. Jag brukar för det mesta be ärkeängeln Rafael, healingens ängel, hemmavid. Han sägs lysa i grönt – lustigt nog som min yogamatta, mina örter, min kristall [malakiten] och mina levande ljus i yogahörnan. En tillfällighet!

Yoga, Styrka, Kvinna, Balans

Yoga och meditation är den magiska hemligheten för ett liv i balans och hälsa för mig. Yogan år ett sätt att bli bättre på det vi gör och att må bättre i oss själva. När du låter yogan komma in i ditt liv fördjupar du det som är viktigt för dig. Tar tag i det och låter yogan föra dig till ett andligt uppvaknande.

Meditationen är en resa mot lugnet i vår stressiga tid. Försök att göra meditationsstunden så behaglig som möjligt. Skapa en särskild plats, gör den vacker, tänd ett ljus. Försök att meditera samma tid varje dag och gärna över en lång tid för att kroppen och sinnet ska kunna ta till sig det nya.

 

Yoga, Asana, Utgör, Hatha, Kvinna

Yoga är för själen likaväl som kroppen och det är ingen sport där du ska göra en massa konstiga ställningar. Börja helt i din egen takt med enkla övningar som känns bra och stegra allt eftersom. Det fina är, att du kan välja om du vill gå på en kurs, eller hitta ett program online och göra dina övningar hemma. Finns jättebra.

Tänk också på när du börjar med yoga och meditation, att det är som allt annat! Satsar du och ger  100 procent får du 100 procent tillbaka!

Yoga, Yogaställning, Asana, Solnedgång

Med ljus, kärlek och en avslutande Asana, från Laura