Blog,  Drömmar,  healing,  Magi

En tant på träning

Träning för tant mig, det är avkoppling på ett spa. Man kanske skulle kunna säga bli tränad. Den här årstiden känns det också helt rätt med hemmaspa lite oftare. Kul att själv mixa oljor, bad och skrubb av alla härliga vilda växter. När man pysslar om sig själv brukar välbefinnandet stiga minst 100 procent!

Hälsocenter, Karaff, Handdukar, Vit

Gärna med bastu! Det är bland mina favoritsysselsättningar. Man känner sig ren inifrån och ut. Faktiskt har jag också några passande yogaövningar speciellt för bastu/sauna. Lätt att hitta på nätet.

Varje gång jag besöker bastun kommer tanken att jag nog blev född i fel land. Jag älskar Sverige och den svenska naturen, men Finland är drömmen, alla sjöar, maten som är en perfekt öst-väst blandning, så framför allt bastun!

Kvinna, Bastu, Spa, Välbefinnande

Och efter bastun en härlig massage.Det är väl det närmaste jag kan komma en passiv träning – varje muskel genomknådad och avslappnad. Därefter känner man sig lätt på fötterna och nästan ett par kilo slankare.

Vill jag ha något riktigt speciellt, ja då blir det en lerpackning eller ett sk gyttjebad före massagen.Tänk ändå vad man kan göra gott för sig själv. Jag brukar spara ihop under året och sedan unna mig en spahelg när senhösten kommer. Sommarspa i all ära, men när allt blir grått känns ett par skämma- bort dagar väldigt viktigt. 

Men, men jag vill ju inte verka super lat. Springer med hunden minst ett par timmar varje dag, plus min morgonyoga ca 40 minuter, hehe.

Gratis bilder av Hälsocenter

Med ljus och kärlek från lite lata Laura