känslor,  oro,  överraskning,  skymning

Värmeåskväder

När himlen öppnar sig! Det regnar, blixtrar och dundrar samtidigt! I går kväll kom det som en total överraskning efter solskenet de senaste dagarna. Samtidigt som regnet öste ner, lystes himlen upp av blixtkaskader. Ett härligt skådespel, som å andra sidan får en att förstå hur liten man är. Det blir vädrets makter mot tankens kraft. Åska, Åskväder, Lila, Storm, Väder

Samtidigt som det är otroligt vackert, känner jag en viss oro när det mullrar hela tiden – det var en riktig urladdning. Som att göra rent inför dagens nymåne i Kräftans tecken. Röjning före nystart.

Himlen var alldeles lila – en lysande lila kväll och natt. Lila står ju för andlighet och psykiska krafter, men också för att göra sig av med sådant i sitt förflutna som fortfarande ställer till med besvär. Bra tid för ritualer, som ger både fysiskt och känslomässigt beskydd. Eller meditera och be en bön. Kanske ett “spell” för det du önskar mest. Färgen lila hjälper också att hitta svar i drömmen.

Åskväder, Lightning Bolt, Moln, Fara

När jag tittade ut över trädtopparna, kändes det som en helt annan värld. Kvällen var som gjord för healing, för att beskydda hemmet och avlägsna negativa energier. Jag tände också 3 lila ljus, för att förstärka den andliga kraften.

Under uppväxten sa alltid min mor, att väder likt det vi hade igår är idealt för att kontakta andra sidan. Hon brukade alltid anordna seanser sådana kvällar och hade tydligen bra resultat. Själv brukar jag lägga kort, också med framgång. Kristallkulan kommer också fram.

Åskväder, Blixt, Storm, Väder, Åska

Med lila ljus och blixtrande kära hälsningar från Laura