Blog

En dag för det praktiska

Det passande borde vara lördagen, “lögardagen”, som viks för att städa, göra rent på alla sätt och även att bada – känns också som om den också är en lögardag för människan. En “detoxdag”  för både människa och hem och med magi för goda energier. Det är dagen jag brukar plocka fram mina Feng Shui böcker för att få lite inspiration med städningen. En dag när det passar bra att ställa fram rökelse mot negativa energier och för att bryta ovanor.

Kvinna, Sensuell, Skön, ModellAtt löga sig själv i bastun, det är nog med det bästa som finns, för mig iallafall. Ser alltid till att ha med mig ett par björkruskor in vid bastubadet. Doftar gott och används för att få igång blodcirkulationen. Det blir förstås efter att jag städat hemma. Oreda blockerar oss, så vi mår bättre när allt doftar rent och står på sin plats.

Renare blir man nog inte själv, än efter bastubadet. Först duschar jag länge, länge, med härligt doftande badolja, sen blir det mest två “sittningar” á 15 minuter “djävulsbastu – gillar det hett. Rulla runt i gräset efter bastun och om möjligt hoppa i vatten, det är skönt. På vintern blir det ett snabbt dopp i isvaken mellan sittningarna.

Bastu, Koppla Av, Träbastu, Hälsocenter

Som avslut blir det magi. Den här sommaren har jag [förutom regndagar] avstått från magi vid öppen eld pga värmen. Det har blivit 3 handstöpta ljus i en järngryta istället. Särskilt skymning och kväll njuter jag av vackra tända ljus.

Det skönaste är att vara i naturen och kunna läsa sina affirmationer och be sina böner med kraft i rösten. Känns för mig som det blir mer tyngd bakom, även om jag vet att det går lika bra i tanken. Tänk alltid på att tro på det du ber om, beställer, om du själv inte tror att det kan bli verklighet, då blir det svårt. Föreställ dig din bön som verklighet.

Bastu, Idylliska, Träfat, Berg, Dal

Med ljus och mycket kärlek från Laura,