dofter,  Drömmar,  själen,  Universum

Drömmarnas dagbok

Skriver du en drömdagbok? Väntar du att skriva tills kaffet är färdigt? Bäst är om du skriver direkt när du vaknar, för drömmens minnesbilder försvinner snabbt. Många pyntar sin drömdagbok med bilder på önskningar, klistrar in den där klänningen eller den fina soffan. Drömmer du om något du önskar dig, så passa på att manifestera. Säg och skriv om det som om det redan vore så. Om det är verklighet i din hjärna, är chansen störst att det även blir så i den faktiska världen.

Bok, Dagbok, Anteckningar

Själv har jag till och med alltid en liten extra anteckningsbok i fickan, där jag skriver vad jag gärna vill drömma om och vad som kan påverka mina drömmar. Vilka örter jag ska samla, för att torka till mina drömknyten. De som kommer att ligga under kudden för vackra önskedrömmar. Vilka fjädrar jag hittat på promenaden, med datum, och varför jag tycker de ska hängas upp i min drömfångare över sängen.

Detta med drömmar är något jag tycker är underskattat. Vi kan få reda på mycket om vi är uppmärksamma, problem som vi inte beaktar, vad betyder våra drömmar egentligen. Har du funderingar om dina drömmar – ring mig gärna. Jag håller på med drömtydning över ett par årtionden, känner mig rätt säker och skriver om det här på bloggen lite då och då!

Kvinna, Dagbok, Tidning, Skriva, Skön

Skriver inte bara om drömmarna utan praktiserar själv vad jag lär ut. Vid den här årstiden samlar jag örter och vilda växter för mina drömknyten för fina drömmar. Det brukar komma 3 till kanske 7 olika örter i varje knyte. Ett för rikedom [behöver inte vara pengar], ett för vänskap osv, alla med passande örter o växter. Jag har lärt mig, att det bästa är att plocka i omgivningen.

Jag behöver också mycket för mina drömfångare. Över en säng, den på kontoret, har jag en jättestor – med plats för allt mellan fjädrar, kristaller, små torkade växtbuketter, rosor o lavendel osv. Varje föremål som verkar kunna fånga drömmar, det testas. I sovrummet finns en mindre, vacker drömfångare av flätat tagel, som jag fick i present i Mongoliet för några år sedan. Ett minne.

Drömfångare, Dröm, Brasilien, Handgjorda

Med ljus och mycket kärlek från tant medial Laura