Drömmar,  känslor,  önskan

Drömmar

Det är viktigt att drömma, även i tuffa tider, eller kanske ännu viktigare just då. Vi kan få svar på många av våra frågor, genom att tyda det vi drömmer. Att ha ett skrivblock eller en drömdagbok på bordet bredvid sängen för att kunna skriva upp sina drömmar är bra. Man glömmer sin dröm rätt snabbt, men skriver man upp den direkt när man vaknar, brukar man hitta ett mönster där ens viktigaste frågor kommer upp.

Det sägs, att speciellt vid fullmåne och även nymåne är drömmarna som intensivast. Just nu väntar vi på en fullmåne i jungfruns tecken och samtidigt några intressanta planet-konstellationer. Mycket nytt är att vänta. Så häng upp din drömfångare.

Om du börjar skriva upp dina drömmar nu och fortsätter ett par dagar över fullmånen kan det dyka upp mycket intressant. Du kan sen ta hjälp av internet att tyda dina drömmar – finns flera intressanta sidor för onlinehjälp. Eller du kan ringa mig eller någon av mina kollegor. Läs gärna på innan du ringer, så att du hittar rätt medium eller sierska för din fråga. Finns bra beskrivningar under våra foton.

Drömmen om kärlek är något som i alla bär inom oss. Kärleken till en parter, till barn, barnbarn, föräldrar eller det älskade husdjuret. Frågorna är hur många som helst och svaren har du för det mesta redan inom dig. Drömtydning är en bra väg, för att ta reda på sanningen om framtiden i relationen. Du kommer åt ditt innersta i sömnen, så drömmen ger svar.

Du kanske står inför ett val av en ny livsväg. Nytt jobb eller studier för drömjobbet. Följ nattens drömmar och sök svaret i dem, då hittar du rätt väg framåt.

Med ljus och mycket kärlek från tant medial, Laura