känslor,  Magi,  ritual,  Spådom

Det är trolldom

Trolldom och ritualer är något som tillhör min vardag. Magi kan vi väl också kalla det – det är hoppet om att med tankens kraft kunna uppnå det man önskar. Nu räknar vi dit också Attraktionslagen och alla otaliga spell och ritualer, som ger oss en skjuts på vägen mot lycka. Någon klok människa sa för länge sen, att tankens kraft är mäktig. Tänker du “jag kan”, så är det rätt – men tänker du “jag kan inte”, så blir det rätt. Bäst att tänka sig för, innan man tänker. Det kan vara en direkt kommunikation med universum. Så positiva tankar är det som gäller, “jag kan” – om det är inom rimlighetens gränser förstås.

Ofta blir det att jag får mer kraft till min spådom eller trolldom genom att använda Tarotkort. Dessa magiska kort som används ända sedan 1700-talet, iallafall i Tyskland. När du ringer till mig brukar jag oftast lägga några kort för att få stöd för det jag får in – ungefär som att jag gärna använder både livrem och hängslen, trots att jag har full tilltro till min mediala gåva.

Det finns frågor där jag även frågar min pendel och/eller tittar i min ärvda gamla kristallkula. Särskilt ofta vid tider när skymning och gryning är långdragna. Ljuset ska vara så man knappt kan läsa för att få bra bilder eller färger i kulan. Det är något som kommer, inte något jag har inflytande över.

Min älskade spåkula tillhör faktiskt “arsenalen” för trolldom och spående ända sedan barndomen, när jag fick sitta bredvid min farmor.Hon sa alltid att jag skulle vara grundlig, även om jag fick in svaret på frågan snabbt. Bättre att kolla 2 eller 3 gånger om det gäller en bredare fråga.
Vill du veta om Hans-Åke ringer så frågar jag endast pendeln. Där kan det bara bli ett ja eller nej. Vill du veta om han ringer ikväll blir det lite svårare. Han ringer, men tider är alltid osäkra. Det kan komma något oplanerat emellan.


Med ljus och kärlek från Laura