ärkeängel,  Drömmar,  själen,  Universum

Alltid en ängel vid min sida

Att veta att skyddsänglar vakar vid vår sida känns tryggt. När jag såg den översta bilden var min första tanke – ärkeängeln Mikael. Han som lyser i ett blåvitt sken och som ska vara mest lik Gud. Ljusets ängel, den främste, som skyddar oss när vi är utsatta för fara, är rädda eller oroliga. 

Har personliga erfarenheter som gör att jag tror på detta med änglars skydd. Det är många, många år sedan nu och jag stod i ett hotellrum med väskorna packade. Taxin stod utanför och väntade för att köra mig till flygplatsen. Jag försökte öppna dörren, bankade, inget hände – förutom att rummet fylldes med ett blåvitt sken och telefonen ringde. Min chef som övertalade mig att ändra flygbiljetten och ändra resmål. 

När jag kom in i hotellfoajén på hotellet i den stad dit jag ändrat resmålet, hörde jag högtalarna…. Flyg XY123 från staden jag flög från, hade störtat vid inflyget till mitt gamla resmål, alla omkomna. Ryser alltid när jag berättar om det. Tillfällighet säger du kanske – jag började tro på skyddsänglar.

En krigare som står vid min sida vad som än händer, det är min skyddsängel. Det är så jag känner och det gör mig trygg i alla situationer. Efter den första händelsen, har jag ytterligare varit med om ett par situationer, som jag inte skulle kunna förklara på annat sätt än med änglahjälp. Läste någonstans att änglar är de vuxnas “snuttefilt”och lite så är det nog för mig.

En som räcker mig handen när jag behöver stöd, det är min ängel. Jag ber också till ärkeänglarna när jag behöver hjälp. Inte samma varje gång. utan till just den ängel som har den uppgift som kan hjälpa mig vid det tillfället. Med ljus och kärlek från Laura