önskan,  själen,  Spådom

Bli spådd via telefon

När jag spår brinner alltid minst tre ljus på mitt arbetsbord. Det står också fler beredda att tändas, oanvända och renade, i många olika färger – för att kunna stödja just din fråga på bästa sätt. Jag använder aldrig ett ljus för mer än en kund och en önskan eller en fråga. En kund frågade vad jag gör med alla ljusrester. Ingen fara, de blir renade med bästa rökelse, nersmälta, silade för att få gamla energier att försvinna och återuppstår som nya ljus.

Som kund har du naturligtvis inflytande på hur du blir spådd. Kortläggning, kristallkula, pendel, ljus och min mediala förmåga eller annat – det blir ofta kort+pendel+känsla. Säg gärna om till om du har en speciell “favorit” eller kanske något du inte vill att jag ska använda. Säg absolut till om du har en speciell önskan, för det är viktigt att du känner dig trygg och avslappnad. Då får jag bättre kontakt med dina energier.

Det känns ibland som att energierna kommer fram bättre genom både ledningar och trådlöst, än genom ett möte face to face. Inför ett möte brukar man “fixa till” sig för att göra ett gott intryck. Powerpose, leende, passande kläder, framsträckt hand – även om tårarna bränner bakom ögonlocken och man helst vill sjunka ihop i en liten hög. Man är sitt officiella jag och döljer skavankerna. Det känns lättare att släppa fram sina riktiga känslor och energier över telefon. Då är det DIG jag pratar med. Dina oförtäckta energier jag får in.

När vi samtalar, önskar jag naturligtvis att du är avslappnad och helt dig själv. Visar dina känslor. Vad också är viktigt att tänka på – det går snabbare och är enklare med en fråga i taget. Du får gärna ställa flera frågor under samtalet – om jobb, kärlek, ekonomi, problem eller andlighet eller om nästa semester eller….. vad som helst! Om frågorna kommer i snabb följd, innan den föregående är riktigt besvarad, kan det bli fel.

Det känns magiskt när korten ligger där och berättar. Man får in så mycket mer än man kan tro. Det är inte bara att lägga kort och läsa rakt av, utan att verkligen få in kortens energier för just dig. När vi har ett samtal, men inte hinner komma till slut, brukar jag spara “dina ljus” för att tända på nytt senare. För att få tillbaka dina energier, om du frågat om något och vill återkomma.

Ofta blir det att jag använder änglakorten, dvs inte “vanliga” änglakort utan ängla-tarotkortleken av Doreen Virtue. Jag föredrar den stora arkanan med sina 22 kort plus lilla arkanan med sina 4 sviter – när känslor är inblandade behöver jag ha den sammanställningen av korten. Då änglakortleken mest visar på det positiva, kan det hända att jag använder dubbelt – eftersom den vanliga, “gamla” Raider Wait-tarotkortleken visar mer om det verkliga livet med positivt och negativt. Men också en väg ur det negativa. Det är väl vad spådom och kortläggning också innefattar. Vägledning, att kanske komma på andra tankar, byta “spår” eller att stanna på den valda vägen. Tänk på att svaret har du någonstans inom dig – det gäller att hitta rätt svar.

Med mycket ljus och kärlek från Laura