Blog,  Drömmar

Årets sista fullmåne…

onsdagen den 30 december. Onsdagen ska vara den bästa dagen för önskningar om pengar, förmögenhet och välstånd. Så jag tänkte “slå till” ordentligt. Min önskelista är full.

Nu ska det arbetas efter ritual-konstens alla regler regler. Den här gången kommer min magiska eld att tändas ute. Det kommer att bli en stor eld. Först hade jag tänkt elda med en och tall eftersom båda står för pengar, framgång och förmögenhet.Men jag hejdade mig. Tänk om jag “eldar upp” pengarna? Bäst att vara försiktig, så det blir vanlig björkved i brasan. Jag börjar med att skriva 3 saker jag vill sluta med på 3 papperslappar. 1 Slöseri, 2 onödiga utgifter och 3 onödiga bilturer.[ Jag ska planera mer, så jag slipper åka till affären när en sak tagit slut. Alltid skriva inköpslista , för att undvika onödiga köp.} De tre papperslapparna bränner jag först och ber universum om hjälp att sluta med spontaninköp.

Eftersom fullmånen den gången kommer redan 04.30 blir det en tidig eld. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken och är 398 181 km från jorden. Månens mystiska magi slutar aldrig fascinera. Vi människor har alla tider haft ett alldeles speciellt förhållande till månen. Astrologiskt sett är fullmånen en tid för avslut och reflektion. Att binda ihop säcken, för att göra plats för nytt. Det är därför jag “bränner mina synder” och sådant jag vill bli av med på de 3 papperslapparna, innan jag tänder på nytt för nya önskningar. För snabba pengar har jag torkat örter som jag bränner över elden. Lagerblad, kanel, muskot, basilika och alruna. Viktigt är att stå så jag kan vinka röken över mig. Samtidigt upprepar jag ett spell 3 gånger. “Pengar kommer lätt till mig. Jag är en pengamagnet. Så ska det vara!” För stabil ekonomi, välstånd, framgång och förmögenhet har jag torkat enbär, tallbarr, ingefära, oregano och mynta och upprepar samma ritual, också 3 gånger. Det räcker med 3 olika örter, det viktiga är det udda antalet. Mycket viktigt att vinka röken över sig. Låt den inte försvinna åt ett annat håll. Du kan lika bra göra samma ritual inne med levande ljus. Ta gärna gröna eller silverfärgade ljus om du har. Annars går det fint med vita. Som vid all magi är det viktigt att ha tillit. Likaså förstå att det kan djöja i upp till en månfas innan man börjar se resultat. Så låt oss tro, hoppas och vara positiva till att universum hör vår bön. Skadar gör det inte och är kul.

Slutar med en lite “juligare” bild och önskar alla en God Jul och härlig fullmånemagi. Ljus och kärlek från Laura