Medial,  önskan,  själen,  Spådom

Medium spå i framtiden

Ibland står vi inför svåra beslut och önskar att vi visste svaret. För det mesta vet vi det också innerst inne. Ibland önskar vi att svaret blir ett annat än det vi tror. Då kan det vara bra att få prata med någon som hjälper oss se klarare. Ett medium som spår i framtiden är en möjlighet. Vi kan prata om våra tankar och lyssna på vad spådomen säger. Ofta hjälper det att bara få en liten knuff i rätt riktning.

Kanske fråga stjärnorna om hjälp, jag och många av mina kollegor ställer också gärna ditt horoskop och hur det ser ut i månens lägen.  Månen verkar vara rätt underskattad, men följer man månfaserna och planeternas ställning under en tid, så märker man att mycket stämmer.

Ditt medium kan hjälpa dig med mycket, så innan du ringer, läs igenom vad vi berättar om oss själva, för att hitta den som är expert på din fråga. Lyckas inte det, får du testa dig fram tills det känns helt rätt..

En spådom från Kristallkulan, kanske Tarotkortleken eller Runorna öppnar ofta sanningens dörr. Någonting som du innerst inne vet, men det kom inte fram genom för mycket huvudbry och ältande. Själens tysta viskningar är inte alltid så lätta att förnimma. Särskilt om det är vårt undermedvetna som vill göra sig hört.

Med mediets hjälp kan du hitta den väg du tror passar dig bäst. Om du önskar en kortläggning finns det flera varianter att välja på. Med runor är 4 st, ett i varje väderstreck det vanligaste. Kristallkulan är lite mer anspråksfull, den behöver rätt tid på dygnet – skymning eller gryning för att få rätt skuggor. 

Med ljus och kärlek från Laura