Blog,  Förberedelse

Tankar om ett bättre liv…

Sträck på dig, le stort och andas några långa, djupa andetag och du kommer att märka att ditt tillstånd förbättras direkt. Är du lite deppad, påminn dig då om saker du är stolt över, saker du klarat av med bravur. Det stärker ditt självförtroende. Ta en promenad, träna, yoga eller en löprunda kan snabbt få dig på bättre humör.

Du styr ditt mående genom ditt agerande, genom ditt kroppsspråk, sättet du tänker på, vad du säger till dig själv och hur du gör det. Vad som händer färgas av det tillstånd du befinner dig i. Problemet är att vi låter det som händer avgöra hur vi mår. Går det bra, så mår vi bra. Går det dåligt, så mår vi dåligt. Bäst är att vända på det. Om vi försöker må bra först, brukar allt gå väldigt lätt. Resultatet brukar bli överraskande bra. Att nå sina drömmarnas mål är något vi alla önskar.

För att nå lycka och framgång behöver vi tänka annorlunda.Forskningar har visat att 95% av våra tankar är återkommande. Jag kommer att tänka på citatet “Definitionen på vansinne….. Göra samma saker om och om igen och förvänta sig ett annat resultat.” Så, att bara göra en liten sak annorlunda varje dag, kan göra en stor skillnad i livet. Att lyckas med att få sig själv och andra att må bra är ett tecken på framgång. Men vägen dit kan vara lång. Målet gör mödan värd tror jag det är vi säger.

Men vi säger också att resan är målet, så vi får försöka göra den så angenäm som möjligt. Ta vara på dagliga små lyckomoment och gå igenom allt som du gjorde bra under dagen, innan du somnar. Kanske vaknar du upp som en bättre version av dig själv.

Hälsar Laura med ljus och kärlek…..