Medial,  själen,  Spådom,  Tarotkort

Ringa spådam

Att ringa en spådam kan vara en bra ide för att hitta den rätta vägen. Du kanske har frågor om dig själv och dina livsval, känner dig vilsen och ledsen.

Ofta när en kund ringer känner jag att hon/han själv vet svaret, men kanske hoppas på ett annat, bättre svar. Då kanske det behövs hjälp att komma fram till en lösning som finns i framtiden. Det finns alltid flera vägar dit, inte bara en.

När du ringer din spådam, tänk igenom din fråga eller dina frågor, för desto bättre du förklarar, ju tydligare får du svar. Det händer ibland att en kund ringer och säger “Jag säger ingenting, du ska berätta allt för mig”. Visst, det gör jag gärna – allt jag får fram. Tänk bara på att dina energier kommer fram mycket starkare under ett samtal, än om det är tyst på andra sidan linjen. Jag behöver inte samla svar för en “cold reading”, utan vill använda energierna jag får av dig för möjliga variationer eller mest precisa svar i en kortläggning, det jag känner in eller får meddelat på annat sätt.

Det är ju inte så att jag sitter inne med svaren. De får jag med hjälp från de energier du sänder ut. Eller mer riktigt, som ditt undermedvetna sänder ut. Din själs röst. Jag tycker att jag är ett bättre medium och en bättre spådam om jag lär dig lyssna på din egen intuition, ditt eget undermedvetna. Du har det allt inom dig. Att ta fram det och använda den kunskapen, det lär du dig.

Vi spådamer använder lite olika hjälpmedel. Tror att tarotkort och pendel är vanligast. Kristallkula förstås, runor, rökelse, levande ljus, örter och mycket annat. Speglar, vanlig kortlek, kaffesump inte att förglömma. Någon gång, rätt sällan, använder jag mitt Quija-bräde. Det är som någon sorts mini-seans där ett glidande glas svarar på frågor.

Vi spådamer vänjer oss lätt vid vissa av våra hjälpmedel, som jag vid mina älskade tarotkort och de levande ljusen och rökelsen, som alltid brinner. Har du någon särskild önskan, säg till.

Med ljus och kärlek från din spådam tantmedial, LAURA