dofter,  Drömmar,  Medial,  själen

Lila drömmar

Färgen lila, violett, eller vad du kallar den, är andlighetens färg, den är favoritfärgen  framför andra. Helt perfekt för att utstråla både känsla och lyx – den är healingens, men också rikedomens färg.

Färgen är förbunden med ärkeängeln Uriel, som skiner i lila, purpur och vinrött, naturens egen ängel. Tänk dig en äng med blommande lila lavendel. Uriel står för visdom och visioner och hjälper dig med insikt om det andliga livet, så du får lugn och harmoni.

Faktiskt är ännu en ärkeängel förbunden med den lila färgen. Det är Raziel, mysteriernas och magins ängel, kort ärkeänglarnas trollkarl, som sägs ha nyckeln till universums hemligheter. Han är en bro mellan det fysiska och de högsta dimensionerna. Han hjälper dig förstå universums lagar  och kopplingen till de 5 elelementen.

Som representant för andligheten och lugnet står också lila kristaller, ametist och ametrin, bland andra. Ha gärna till exempel en vacker liten påse med en ametist och torkad lavendel i fickan när du mediterar. Detta för att hjälpa dig med det andliga.

Med ljus och andlig kärlek från Laura