danska,  Medial,  Spådom,  Tarotkort

Danska kollegor

Tidigare har jag skrivit om hur skönt det känns, att arbeta online på en bra spålinje. Om jag inte har tid, vet jag att det alltid finns duktiga medium, sierskor, häxor i tjänst för att hjälpa dig dygnet runt.

Vi täcker inte bara upp för svenska språket, utan också norska, danska, engelska och flera andra språk. Vi har nu alltid små flaggor på fotot som informerar om vilka språk vi behärskar helt. Engelska klarar de flesta, om kanske inte perfekt. Vi från Sverige, Norge och Danmark klarar för det mesta varandras språk. Danskan kan någon enstaka gång vara lite “knepig”, så jag är jätteglad att också ha fått ett par nya danska kollegor.

Du kan väl kika in lite på våra danska sidor  www.synskonline.dk och www.clairvoyant24.dk . Naturligtvis svarar mina danska kollegor på frågor från svenska och norska kunder även om “flaggan” inte visar det. Lite mer om våra danska medium hittar du på webbsidorna. När du pratar med någon av oss på linjen, ska du veta att vi alla strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt.

En del av oss använder huvudsakligen sin intuition och ofta änglabudskap från andra sidan. Det sägs ju att just den här tiden på senhösten är väggen mellan världarna tunn och tiden för spådom rätt. Andra väljer olika hjälpredskap som runor, pendel, kort och/eller kristallkula. Så vacker som himlen kan vara nu på hösten, så kan det också vara intressant att tyda himlabildens “eld” för framtiden.

Nästan alla vi medium arbetar med flera metoder och redskap. Ibland ett eller andra gånger flera redskap – det beror på hur komplex frågan verkar vara. Jag själv tillhör de som för det mesta brukar kombinera kort med minst ett annat redskap, plus att jag alltid använder min intuition.

Hos mig lyser alltid lågor från tända ljus och rökelse, anpassat efter dag och önskan. Till exempel är onsdagen, dagen för ekonomi, jobb och kommunikation. Då lyser gröna ljus och rökelse med tall och enris, båda för skydd, lycka och förmögenhet.

Med ljus och kärlek till er alla från Laura