dofter,  Drömmar,  färger

Bred ut dina vingar…..

Du känner att något nytt är på gång. En betydelsefull upptäckt och du märker att det kommer en förändring. En nystart som vi brukar prata om. Du lägger det gamla bakom dig. Allt det som känts som en belastning och bara tyngt ner dig. Du förlåter dig själv och andra, för vi människor gör alla misstag. Ibland större, inte så ofta tack och lov. Ibland, eller rätt ofta, små fel som vi ångrar.

Som en ängel breder du ut dina vingar. Lyssna till din inre röst. Tänk alltid noga efter vad du vill, innan du flyger till nya stränder. Tro på dig själv! Om du känner att du är på rätt väg – gör långsiktiga planer! Du är beredd att manifestera det du verkligen önskar och livet känns magiskt.

Detta att tro på sig själv är så viktigt. Det är då du får lyskraften som övertygar andra. Om inte du själv tror på dig, vem ska då göra det. Därför lönar det sig att se till att du själv mår bra först – du ska tycka riktigt bra om dig själv!

Du breder ut armarna för kärleken du hittat och ni flyger tillsammans. Ta väl hand om dig och kärleken när lyckan verkar vara på din sida. Nu är det dags att släppa rädslor som håller dig tillbaka.

Du sträcker ut vingarna för att börja på något helt nytt, kanske någon annanstans. Gör alltid det som känns rätt och bra för dig. Då är framtiden din.

Med ljus och kärlekens vingslag från din tant medial, Laura