Attraktionslagen,  Drömmar,  känslor,  Magi,  önskan

Attraktionslagens magi

Det pratas så mycket om attraktionslagen och många berättar att de följer den till punkt och pricka. Men inget händer, vad är fel? Det verkar så enkelt, att de energier du sänder ut, får du också tillbaka. I det enkla ligger det svåra, så brukar man säga. Så hur är det med dig, hur använder du attraktionslagen? Fungerar magin eller kanske behöver du ändra på något.

Själv brukar jag prata mycket om tankens kraft, hur mäktig den är. Att det nästan är som julafton – man beställer så kommer det. Men helt så enkelt är det inte. Det är en del att tänka på. Där är ett stort “men”. Vi får aldrig tänka på det vi inte vill ha. Kanske skicka ut en bön som  “Låt det inte bli regn i morgon”. Då kan det hända, att vi istället drar till oss regnet när vi tänker på det.

Istället ska vi föreställa oss det vi önskar, så som om det redan vore ett faktum. Känna det i handen, se det på plats. Att du redan äger det du önskar. Ha tålamod och tro. Tillit att det blir så – fundera inte på hur – det blir så.

Det viktigaste är att du inte alls använder några negativa ord, inte ens när du tänker. Ord som men, nej, inte, aldrig, tråkigt, dåligt bör du inte alls använda dvs tänka. Åtminstone aldrig i förbindelse med din önskan. Försök styra dina tankar, för det du tänker är en direkt dialog med universum.

Vad som är ytterst viktigt – säg Tack! när din önskan uppfylls. Var tacksam för det stora och det lilla, när det händer. Du kanske önskar igen!

Med magi, ljus och kärlek från tant medial, Laura