Drömmar,  framgång,,  Magi

Gör det nu.

Om du inte lever det liv du vill nu, ta reda på vad det är du vill. Gör det nu, det du tänker på att du vill göra. Fungerar det inte, försök igen. Ge inte upp för att något tar emot. Om du snubblar är det bara att du reser dig upp igen. Sluta skylla på andra, på dina föräldrar eller chefer, vänner. Din partner? Visst kanske de gör misstag, men det gör vi alla.

Ge mer. Omge dig med människor som får dig att må bra. Om du själv mår bra är minst halva slaget vunnet. Ödsla inte din tid utan starta på en gång. Varje ögonblick du slösar bort är ett ögonblick som aldrig kommer tillbaka.

Ungefär som när man spelar schack. Man får helt enkelt inte missa ett bra drag. Är det något du verkligen vill, så får du absolut inte missa det. Klockan går och man vet inte om en sådan chans kommer igen. Så sluta ödsla tid på saker du egentligen inte vill göra. Skjut inte upp drömmen längre. Ta hand om både dig och drömmen och låt din bästa tid vara här och nu.

Jag skrev för inte så länge sen att stenen som är kastad och ordet som är sagt kan vi inte ta tillbaka. Men ögonblicket, dagen, veckan eller hela månaden som bara flöt förbi? Hur är det med den tiden. I morgon den 6 oktober är det nymåne – tid för nystart. Låt oss ta chansen att ta tag i våra drömmar under nymånen. Låt drömmen bli verklighet.

Men framgång behöver inte betyda pengar. Det kan lika gärna vara en liten stuga mitt i skogen, som en lyxvilla på Östermalm.

Nyckeln till framgång är att du jobbar för det du önskar dig mest i livet. Om det nu är miljoner, framgång på aktiemarknaden, att skriva en bok, bli musiker eller måla tavlor. Allt kräver insats. Utmana dig själv för lätt blir det inte. Men om du vill ha något måste du jobba för det. Framgång är inte gratis. Förlora ingen tid. Vet du vad du vill – börja NU!

Ljus och kärlek från tant medial, Laura