Blog,  Medial,  Spådom,  Tarotkort

Sierska

Sierskan är spåkvinnan, som sägs kunna förutsäga framtiden. Det ligger gammal folktro i ordet, men visst har det blivit allt mer vanligt under 2000-talet att få råd och vägledning av sierska, siare, shaman, medium eller häxa.

Även new age, wiccarörelsen och andra som sysslar med divination och gamla ritualer har fått mer plats i gemene mans liv. Shamaner finns flera välkända världen över. Änglarnas hjälp tas allt mer i anspråk. Många vet vilken ärkeängel de ska vända sig till för just sin fråga. Att låta tarotkorten berätta om dåtid, nutid och framtid har blivit helt acceptabelt och omtyckt.

En sierska eller siare är för mig en person som tar det hon/han gör på största allvar. Också enligt folktron, ska vi använda de gåvor vi fått för att hjälpa. Inte för avarter, som så kallad “svart magi”. Jag har varit i länder där den svarta magin används och sett vad det kan ställa till med.

Det finns många sätt att arbeta på – de flesta av oss sierskor arbetar med kortläsning, pendel och/eller spåkula. Vi använder också rökelse, levande ljus, örter och gärna kristaller. Allt för att du ska få svar på dina funderingar. Jag älskar att läsa böcker om häxkraft, ritualer och gammal visdom som användes i den gamla folktron. Gärna om jag får tag i antika böcker eller gamla uppskrifter om ritualer och liknande.

Kontakten med ärkeänglar, skyddsänglar, vanliga änglar och andar är något som är mycket viktigt. Det är ofta en kund ber oss, att försöka få kontakt med någon kär anhörig som lämnat detta jordeliv. Ibland vill man veta hur det blev som det blev. Om personen mår bra eller oftast skicka en hälsning med kärlek och få förmedlat hur mycket man tänker på vederbörande.

Mer sällan, men det händer, är att jag får den pockande känslan att någon vill få kontakt med kunden jag just pratar med. När vi pratar om andar, då pratar vi om mycket starka energier. Du vet att tankens kraft är mycket stark och kan både sända och ta emot energi. När du tänker intensivt på någon eller något kan energierna träffas. Som sierska är koncentrationen på kunden så viktig. Det gäller att koppla bort egna tankar och tyckanden för att få svaret på en fråga, ska vi säga “utan inblandning”. Du som är kund ska få svaret utan mina tyckanden och tänkanden, jag är länken som förmedlar. Mellan dig och anden, ängeln, korten, pendeln eller kristallkulan.

Med kärlek och magiskt ljus från Laura, din sierska