Blog,  pendel,,  Spådom

Fråga pendeln

Det är många som frågar om detta med pendeln. Hur fungerar det egentligen? Lite kommer det an på vilken sorts pendel man använder. Och hur man använder den. Vilken pendel man än använder, så ska den renas mellan användningarna för att inte blanda energier. Jag brukar rena med saltvatten och därefter rensa med rökelse. Antingen med salvia eller enris {älskar doften}. Sedan kontrollerar jag att den svarar ja, medsols och nej, motsols som den brukar. Lite fram o tillbaka blir ett kanske och svänger den i ellipsform brukar det betyda att svaret ännu inte är klart. Detta är ett enkelt och kraftfullt sätt att spå, men frågorna kan inte vara alltför komplicerade. Exempel, ska jag byta jobb? Ska jag behålla mitt gamla jobb?

Det finns mer avancerade pendlar som säg kunna läsa av sinnesstämningar, känslor osv., har köpt ett par utomlands, men känner mig inte bekväm med dem. Är väl förtroendet eller övningen som saknas. Om man vill veta något djupare, mer komplicerat tycker jag det är bättre att dela upp frågan i flera delfrågor, där det är möjligt att få tydliga svar. Ju klarare och mer konkreta frågor du ställer, desto snabbare och mer korrekta blir svaren.

När man börjar sitter du med armbågarna på bordet, pendelns kedja eller band mellan tummen och pekfingret i vänster hand om du är högerhänt, annars tvärs om, och låt den bli stilla. Sedan placerar man sin andra hand under pendeln och testar så svaren kommer rätt. Pendeln reagerar på handens nervreaktioner när frågan ställs och det får den att röra sig på ett visst sätt. Den reagerar på känslan och energin jag fått överförd från kunden när jag sitter i samtal. Inte på någon sorts magi. Om pendeln används vid healing eller chakrabalansering, ska den alltid vara i vänster hand – det är sidan för den mottagande energin. Viktigt är också att rensa hjärnan på andra tankar innan man börjar med pendeln, detta för att inte påverka svaret med egna tankar.

Jag är mest förtjust i de enkla pendlarna, som kommer med ett ja eller nej – ibland ett kanske eller vet inte än.

Att arbeta med en kombination av tarotkort, kristaller, pendel och örter/rökelse tillsammans med min mediala intuition känns för mig väldigt tryggt. Då är det lättast att gå till botten med de frågor jag får, för att sedan ge ett svar som stämmer med kundens situation i nuläget och vilka möjligheter jag ser komma i framtiden. Endast pendeln ser jag som något man använder för att få bekräftelse på något man allra innerst inne i sitt undermedvetna vet svaret på. Det är därför svaren brukar vara så tillförlitliga

Med mycket ljus och kärlek från din tant medial, Laura