Drömmar,  Medial,  suggestion,  Universum

Spå ödet

Att spå ödet är spännande och helst använder jag tarotkort plus kanske kristallkula den här årstiden. För spåkulan behövs gryning och skymning, när man kan få rätt ljus, annars kan det bli fel. Spåkulan använder jag oftast på begäran och när tiden är inplanerad. Naturligtvis går det också direkt om ljusförhållandena är passande.

Min spåkula blir alltid renad direkt efter användning, så att inga främmande energier kan hålla sig kvar och ge en felaktig bild. Jag använder alltid ren salvia, egenodlad och ekologisk, till rening av kulan och därefter ligger den inlindad i sin svarta sidenduk. Beredd att förråda ditt öde. En mer omfattande spådom gör jag gärna på måndagar, månen och drömmarnas dag, då det sägs att förmågan att se in i framtiden är starkast. Så som vid full- och nymåne, midsommar och vintersolstånd och några till, när det sägs att gränsen mellan världarna är tunn.

När det gäller ditt framtida öde, använder jag helst en tarotkort-läggning med 10 kort som kallas det keltiska korset tillsammans med kulan. Om tiden finns gärna dessutom min pendel med kristaller. Den kommer till användning vid de frågor där du vill ha ett direkt ja- eller nej- svar. Så rustad, och tillsammans med min mediala förmåga ser jag ljust på chanserna att avslöja ditt framtida öde.

Jag tycker om att gå igenom upplägget för en din spådom med dig, innan vi sätter igång. För det beror också mycket på den känsla jag får in när vi börjar prata. Det är olika om du vill ha hela bilden eller ett enda område. Många vill veta om kärleken, med partner eller hela familjen, relationer med vänner. Andra är intresserade av jobbet – om de valt rätt bana i livet. Pengar och ekonomi ligger högt på listan om det som frågorna gäller. Vilket öde som väntar, det vill vi nog alla veta? Särskilt så här inför nyår – ska vi följa den inslagna vägen, eller kanske byta spår?

Pendeln är bra på att säga ja eller nej. Den ger oftast raka och direkta svar på enkla frågor. Ibland får man dela upp en mer omfattande fråga i flera små. Medsols är ja, motsols är nej, börjar pendeln vela fram och tillbaka menar den kanske. Snurrar den i elipsform heter det att beslutet inte är taget.

Levande ljus är också ett fantastiskt komplement vid spådom. Lågan visar verkligen ödets vägar. En ren rak fin låga, med en ljus jämn rök visar en ljus framtid. Det finns många varianter, fladdrande, grå, svart, slocknar osv. Tiden kan, som för det mesta vid spådom, vara svår att bestämma. Ibland gör ödet små omvägar. Det kan se ut som om något skulle hända snart, men något oväntat kommer emellan och det dröjer.

Sänder massor av ljus och kärlek, Laura