Drömmar,  Måne

En speciell nymåne

Den kommer nu på måndag den 12 april i Vädurens tecken 04.32. Det är en underbar nymåne med härliga aspekter. Den gynnar kärlek, personliga önskningar och jobb. Samtidigt hjälper den/hon dig att lösa problem och bekymmer. Den här nymånen är under inflytande av Mars, Solen, Venus och Pluto. Dessutom från lyckoplaneten Jupiter själv. Bättre kan det inte bli.

Väduren är det första tecknet i Zodiaken. Nu är det tid för att ta tag i saker och ting. Göra verklighet av drömmarna. Du kan inte ändra det som varit, hur gärna du än vill. Nu är det tid att rikta blicken framåt och starta om dina nymåneönskningar på nytt. Nu är det en ny tolvmånadersperiod.

Gör nya planer för det kommande året. Försök att vara impulsiv. Man behöver inte alltid livrem och hängslen. Kolla vart du är på väg i livet – tänk på att du ska ha roligt också. Nu är det dags att du tänker på dig själv. Se över dig själv, din webbsida och din garderob, Din självkänsla är viktig, ta hand om den!

Önskningarna vid den här nymånen kan gälla kärlek, jobb och även pengar. Om du har stora önskningar, tänk på att önska steg för steg, så du trappar upp till slutresultatet. Du ska tro på att din önskan kan bli verklighet. Du ska föreställa dig din önskan som verklighet.

Säg till dig själv… “Idag är första dagen på mitt nya liv”, “Jag är modig”, “Jag älskar dig”, helst varje gång du ser dig i en spegel. den 12 april. Låt detta bli den ritual som du också gör direkt efter nymåne-önskningarna. Använd gärna en eterisk olja som stärker ditt självförtroende, om du skulle tvivla på dig själv. Eteriska oljor av apelsin, citron, ylang ylang, lavendel, rosmarin och angelikafrö stärker alla självförtroendet bra. Välj en doft du själv tycker om. Du kan också smörja in ett ljus [medsols, nedåt] med den eteriska oljan, ett par droppar, blandad med ex mandel- eller olivolja. Tänd ljuset och låt det brinna under dina nymåne-önskningar.

Glöm inte…… Tänk på din önskan som om den redan vore verklighet.

Många hälsningar, ljus och kärlek, från Laura