Blog

Veckans alla dagar…

När vi håller på med medialt arbete eller med magi, så finns det vissa dagar som sägs vara bättre än andra.

Måndagen, som är månens och drömmarnas dag, är dagen när vi mer än annars ska lyssna till vår intuition. Det är en dag som passar för meditation, kristallmagi och spegelmagi. När du ser dig i spegeln anses reflektionen vara din själs spegelbild. Måndagen är också den dag när förmågan att se in i framtiden ska vara starkast. På tisdagen sen är det Mars som styr tillsammans med himmelsguden Thyr. De ger dig kraft, styrka och mod. Så det är en bra dag för att börja något nytt. Även bra om man vill bryta ner negativa energier. Onsdagen sen är Merkurius eller Odens dag. En toppendag för kommunikation och för spell och önskningar om pengar, jobb och affärer. En lyckodag för prov och examen.

Torsdagen eller Häxdagen är Jupiters dag. Torsdagsnatten är natten för all magi. Att förbereda rötter och örter, ladda magiska redskap och ta renande bad eller bastu. Fredagen sen är det Venus som härskar. Även Afrodite och Freja. Alltså dagen med stort D för kärlek, partnerskap och giftermål. Lördagen är Saturnus dag. Reningsdagen [lite fel dag tycker jag] när vi ska städa och rensa ut dåliga energier. Vi ska avlägsna motstånd och oönskad, negativ trolldom. Lördagen är en dag för avslut och lite mörkare besvärjelser.

Söndagen äntligen är solens och lyckans dag. Dagen med magi och böner söm stärker vänskapens band. Dagen när du ska växa i styrka för att möta den kommande veckan med glädje.

Ha en fin dag hälsar Laura