Blog,  Medial,  Spådom

Spådom online

Frågan kommer lite då och då – går det verkligen att spå över en telefonlinje? Måste svara med ett tvärsäkert ja. Har skrivit om det några gånger, varför jag tycker om att arbeta online. Jag älskar den här raka kontakten, där jag inte blir påverkad av kläder, dofter, make up eller rörelser. Det är kopplingen mellan energierna, rösten, känslan, uttryckssättet hur en fråga ställs och en önskan formuleras. Man döljer inget genom ytterligheter. Detta brukar jag ofta tala om, när jag berättar om mig själv och hur jag arbetar. Eftersom frågan den sista tiden kommit upp några gånger, vill jag ta det en extra gång.

Oftast använder jag Tarotkort i någon form, vanliga Raider White Tarot, Ängla-tarot eller Orakel-tarot för att ha en utgångspunkt eller ram för samtalet. Min intuition använder jag alltid – svårt att komma undan den när information gör sig hörd från någonstans. Kanske har just du en speciell önskan. Jag har till exempel en kund, som alltid bestämmer tid, för hon vill att jag använder kaffesump när jag spår. Jag är visserligen en riktig kaffetant, men det är ingen garanti att det alltid finns färsk kaffesump. Berättar detta, så du ska veta att jag alltid försöker komma dina önskningar till mötes.

Jag är också väldigt noga med att alltid ha mina kort renade. Det får inte förekomma att jag blandar olika personers energier, därför är jag noga. min pendel blir också alltid renad efter en fråga. Har du två frågor, då blir det en annan pendel. Pendel använder jag ofta för korta ja eller nej-frågor. Liksom när jag använder ljus i olika färger för speciella frågor – då blir det små tårtljus – de används bara en gång.

Spåkulor, saltkulor, kristallkulor eller vanliga glaskulor används ofta till spådom. Jag älskar min gamla kristallkula, men har nu också börjat använda en saltkula som jag fått i present. I kombination med min saltlampa kommer det till ljusreflexer som är intressant att tyda. Naturligtvis fungerar den också bäst i skymning fram till gryning. Örter, smudgesticks och levande ljus, det behöver jag också ofta, så det har jag alltid på mitt bord.

Även om vi träffas över telefonlinjen, använder jag samma hjälpmedel eller “förstärkare”är kanske ett bättre ord, som jag skulle gjort om vi suttit face to face. En spådom över telefon är ingen snabb fix. Vill du ha ett korrekt svar behövs lite tid för att få in din situation, känna varför det blivit så och hur framtiden kommer att bli. Svaren kommer på olika sätt, bilder, dofter, situationer som ska ordnas till en komplett bild. Ibland har jag frågor, för att kunna hitta svaret, ibland kommer det direkt. Man kan väl säga att ingen spådom är den andra lik.

Men hjärtliga hälsningar från din synska häxa och medium, tant medial