Blog,  Drömmar,  horoskop,  Stjärntecken

Lyckoåret 2022

Nystart på alla plan. Ett riktigt “konfetti-år” om man får tro alla astrologer, numerologer och siare världen över. Planeterna lovar gott och en nymåne i Stenbockens trygga tecken ser vi redan i morgon den 2 januari.

Sedan siffrorna 2+202+22+20+0, vilken kombination vi än väljer visar den på framgång. 2 är ett tal fullt av kraft och tro, symbol för balans och anpassning. 0 är en symbol för evighet och 20 ger oss styrka, 202 stärker din energi och dina färdigheter medan 22 hjälper dig fokusera på rätt saker. Visst låter detta bra för det nya året. Sammantagna betydelsen av 2022 är framgång.

Ett kärlekens år på alla sätt och vis. Framgång med att hitta den rätte – har du redan rätt person kommer balans och förtroende att öka, stabilitet för familjen. Numret står för uppriktiga känslor och en förbättrad situation för kärleken. Tro på dig själv och din styrka, så är framgången din. Viktigt är att du lyssnar på din intuition, ditt undermedvetna, och tror på dig själv. Tveka inte när den rätte står framför dig.

Året är ett tecken på förändring till det bättre i ditt liv. Du kommer att kunna vara stolt över dig själv och uppnå fantastiska resultat. Börja med att tycka om dig själv. När du lyser av kraft och självförtroende öppnas alla dörrar som du kanske trodde var stängda.

Lycka och framgång i det mesta med kärlek, familj och vänner. Vägen ser ut att gå spikrakt uppåt… Pengarna då frågar du. Jobb och pengar går hand i hand i år och med din nyvunna självsäkerhet är chanserna att klättra uppåt på karriärstegen goda. Kolla alltid på ditt horoskop för att se när chanserna är bäst.

I februari går vi också in i kinesiska Tigerns år, egentligen de tre tigrarnas år, något som gör att tigerkraften är extra stark.Det blir ett extremt energiskt år. Allt går snabbt och många får ett lyckosamt år när det gäller ekonomin. Det blir inte gratis, man måste jobba för det, men med lyckan och turen vid sin sida. Det är nu vi ska satsa på det personliga, familj, kärlek, jobb – det är för detta som det är ett lyckoår. Politiskt runt om i världen kan vad som helst hända säger det kinesiska Feng Shui horoskopet.

Gott Nytt År, ljus och kärlek från Laura