Drömmar,  framgång,,  Spådom

I en värld full av drömmar

Vi drömmer dagdrömmar när vi är vakna, vi har önskedrömmar om  kärlek och vänskap, framgång, hus, bil och pengar. Egen firma och en alldeles speciell hobby, resor till främmande länder. Lustigt är att så snart en dröm är uppfylld, brukar vi drömma vidare… Kanske följer vi Attraktionslagen och “ser oss” leva våra drömmar, för att sända positiva energier vid spell, manifestation och magiska ritualer.

Nattens drömmar brukar vara mer intensiva. Som om de lever sitt eget liv. Själv drömmer jag sedan ett par veckor tillbaka, att jag bor under vatten. Simmar runt och njuter av stillheten. Tyder det som ett behov av balans, lite avskildhet och avkoppling. Något som kommer när växthuset är stängt för vintern.

Sedan ett par årtionden har jag arbetat allt mer intensivt med just drömtydning, så har du frågor är du välkommen att ringa mig. För gärna en drömdagbok ett par veckor innan, där du direkt när du vaknar skriver upp nattens dröm.

När drömmen blir verklighet skulle man tro, att man är överlycklig, men ofta börjar vi tvivla på lyckan och börjar söka efter dolda fel. Det är då vi helt enkelt istället ska njuta av framgången och följa vår intuition. Inte älta sönder något som är bra.

Över huvud taget ska vi inte älta något alls. Genom att väga fram och tillbaka för länge, kan vi trassla till något som är enkelt och klart. Intuitionen och magkänslan sägs till och med ha kontakt med vårt undermedvetna och är något som vi ska lita på. Det är den kontakten  som också ofta kommer till oss i drömmen.

Med sömniga hälsningar från drömmarnas värld, Laura