Drömmar,  färger,  Magi

Silverdrömmar…

Klockan tickar och tiden går. Återigen måndag, denna månens och drömmarnas dag, som sägs vara perfekt för medialt arbete och spådom. Måndagen skall också vara gudinnan Lunas och silvrets dag. Även ärkeängeln Orfiel, som styr över måncykelns individuella dagar och dess änglar är med på ett hörn. Liksom naturligtvis självaste ärkeängeln Haniel – mångudinnan framför andra.

Trädgård, Blommor, Fjäril

En härlig dag för drömmar och önskningar. Särskilt en måndag som idag, när solen skiner och löven börjar grönska. De första blommorna börjar sticka upp och årets första fjärilar har visat sig.

En pengarnas dag dessutom. Visst är vår hälsa viktigast, men pengar att kunna uppfylla några speciella drömmar och säkerhet för morgondagen, är också mycket viktigt. I lite osäkra tider, brukar jag, just på måndagar, tända tre silverljus och rökelse med vit salvia och tallbarr. Manifesterar samtidigt min önskan om säkerhet och god ekonomi.

Pengar, Mynt, Stack, Staplade Mynt

Drömmarnas dag känns rätt för drömtydning. Vi hade “mörkmånen” i lördags, dvs den andra nymånen i samma månad – en måne som ska vara många, många gånger verkningsfullare än en vanlig nymåne. Missade du dina önskningar i lördags, så går det bra i kväll också. Till och med tre dagar efteråt ska det fungera bra.

Glömde detta om pärlemorns kraft på måndagarna. Vita pärlor och pärlemor står inte para för god ekonomi utan även för kärlek och trygghet. Tyder du dina drömmar och har drömt om vita pärlor står din kärlek på fast grund.

Skatt, Juveler, Pärlor, Guld, Silver

Med ljus och kärlek från din “tant medial” Laura