Medial,  session,  själen

En medial session

Kanske har du undrat vad som händer under en medial session. Hur går det till att få kontakt med någon som gått över regnbågsbron. Tycker om att använda det uttrycket, men av vad jag upplevt passar “följt med upp i det vita ljusskenet” bättre. Jag har en positiv känsla för “andra sidan”, men jag har ett stort MEN! Jag själv skulle gärna vilja veta när… få ett meddelande att klockan så och så, den och den dagen, det året är du hjärtligt Välkommen. Gärna några år i förväg så jag hinner förbereda allt, hehe.

Detta, mitt förhållande till andra sidan – känns som att det är en stor fördel och ökar min förmåga att få kontakt med en annan människas bortgångna närmaste och käraste. Jag litar därför helt på min intuitiva känsla, när jag gör en läsning för någon annan.

Ljus, Flamma, Ett Ljus, Glans, Humör

Jag tänder ett helt naturligt bivax-ljus och sitter inte vid mitt skrivbord, utan vid mitt ärvda gamla trebenta seansbord av al. Min envisa farmor använde det. Själv har jag ändrat användningen lite och nyttjar det vid läsningar online. Behöver bara vända stolen så sitter jag vid albordet, där många före mig fått fin kontakt med själar i den andra världen.

När jag börjar läsningen försöker jag först ta reda på relationen mellan den bortgångne, jag brukar prata om den himmelske personen, och min kund. Det händer ibland att någon annan en den som kunden söker försöker få kontakt. Jag lämnar alltid detaljerad information om allt jag får upp till min kund. Försöker inte skönmåla och ger även ovidkommande information vidare, för det kan vara något som kunden förstår bättre. Ofta kommer förtäckta budskap som bara kunden förstår.

Präst, Prästinna, Trollkarl, Häxa

Med ljus och kärlek från din “tant medial” Laura