Drömmar,  känslor,  Magi,  själen

Purpurfärgad himmel

När himlen är purpurfärgad, nästan lila, känns det som om allt omfamnas av andlighet. Sägs ju också vara andlighetens magiska färg, så när hela himlen täcks är det stort. Så var det tidigt i morse. Mitt i detta lyste gårdagens fullmåne fortfarande som guld. Jag blev helt överväldigad av anblicken och ville bara fånga denna bild av naturens skönhet.

Natt Fotografi, Ficklampa, Stråle

Allt känns nästan overkligt – som om Raziel, mystikens och mysteriernas ärkeängel skulle ligga bakom. Alla nyanser av lila är bra för visualisering i alla sorters änglaritualer och -besvärjelser. Färgen förstärker alla psykiska förmågor – det gäller alla toner av lila, indigo och purpur – integrerar den yttre världen med den inre och alla andra dimensioner, så sägs det.

Lila är dessutom en huvudchakrafärg – kopplat till pannchakret, det som kallas det tredje ögat, och som sitter strax ovanför ögonen mellan ögonbrynen och strålar in till hjärnan.

Daggdroppar, Droppar, Vatten, Våt, Blad

Daggen ligger som ädelstenar på lila blad känns det som. Man liksom känner andligheten i luften – jag har lagt ametister på bordet för att förstärka känslan. Ametisten är en kristall för healing, beskyddar hemmet och avlägsnar negativ energi.

För att ta vara på all andlighet runt fullmånen och sedan den vackra himlen, har jag hängt upp några vackra fjädrar i min drömfångare. Lila färgade fjädrar förstås, eftersom färgen ska ha inflytande på våra drömmar.

Ädelsten, Ametist, Halvädelstenar Sten

Med ljus och kärlek från Laura