ärkeängel,  Drömmar,  känslor,  Måne

Nymåneritual

Nymånen kommer i Tvillingarna den här gången. Mycket att göra med känslor och hjärtat, då den kommer i det 6 huset hos Tvillingarna. Det är hemmet, familjen och vänskapen, som står i fokus. Eller kanske blir det allvar av kärleken så du tar den till en ny nivå.

Par, Kärlek, Förslag, Silhuett

Mycket som händer i Universum just nu – på fredag den 3 juni avslutar Merkurius sin retrograd, så det blir fart på händelserna igen. Merkurius är ju budbäraren, som har sin hand i all sorts kommunikation,  information, jobb, ekonomi och studier. Ritualer och besvärjelser särskilt för ekonomi passar perfekt när månen är ny och Merkurius vänder framåt snart.

Jag brukar ta en handfull blanka mynt, en silver- eller blankputsad kopparskål och två gröna ljus {gröna rakt igenom}. Mynten lägger jag medsols i skålen, sedan ställer jag ner ljusen och tänder. Skriv ner summan du behöver på ett grönt papper och “mata”elden medan du säger eller sjunger ett spell. “Jag är värd att ha mycket pengar. Pengar leder mig till lycka. Jag är en magnet för pengar och framgång.” Ändra gärna till något som passar just dig.

Vintergatan, Natt, Stjärnor, Person, Man

Är du ute och håller på med dina ritualer, kan det vara bra med en lykta nu utan måne och med moln som skymmer stjärnorna. Särskilt om du mediterar före dina ritualer, kan det vara riktigt mysigt,

Som jag skrev avslutar Merkurius retrograden på fredag 3 juni, men lördagen därefter går Saturnus i retrograd och stannar där till hösten. Saturnus är vår mest konservativa planet. Ansvar och plikt är budorden. Retrograden kan vara bra för att få tid att fundera på varför vi reagerar som vi gör. Städa bort lite dåliga energier och få ordning och reda i tankar, såväl som runt omkring oss.

Saturn, Plats, Månens Yta, Planet

Med ljus och mycket kärlek från Laura. Ha en härlig nymåne!