känslor,  önskan,  pendel,,  Spådom

Kärleksbekymmer

Satt och tittade på förra månadens samtal. Förr var det kanske 2 eller 3 av 10, som ringde och ville veta “Hör han av sig igen? Ringer han? Kommer han tillbaka?. Nu under sommaren är det ungefär 4 av 10.

Pendel, Slagrutor, Andlig, Spådom

Samtidigt som du frågar brukar jag “putta till” min pendel för ett snabbt svar, ja eller nej? Men ofta blir svaret från pendeln ett kanske. Det betyder att personen inte har bestämt sig, men du frågar vidare vad jag “ser”. Svaret är fortfarande inte klart så jag brukar då fortsätta med att dra 3 stycken Tarotkort, för att få stöd för mina energier.

Ibland blir du besviken när jag ber dig lyssna på din intuition, för jag ser att du själv har svaret inom dig. Jag kommer inte att ge dig falskt hopp om jag får energier som visar lyckan med en annan.

Pendel, Esoterisk, Ädelsten, Lyx, Pärlor, Magic, Spådom

Du vill så gärna, men du vet att det inte var rätt person den här gången. Svårigheten är att medge för sig själv att personen du tänker på kanske inte var värd din kärlek, så du hoppas på ett grund för ett tillfälligt slut och ny början.

Kortet jag för det mesta får upp när du känner dig övergiven, det är kort nr 9 i luft eller vatten. Släpp alla negativa tankar och lämna det som varit. Tänk på underbara möjligheter i framtiden och älska dig själv. När du står där med ett leende och tror på dig själv är du oemotståndlig.

Spådom, Pendel, Slagrutor, Prognos

Med ljus och kärlek från tant medial, Laura