Attraktionslagen,  Drömmar,  framgång,

På drömmarnas dunkudde

Drömmarnas tid är nu, mörkret kommer allt tidigare på kvällen och det känns lättare att gå och lägga sig. Det sägs förresten att man kan sova sig till framgång genom att spara energi. Andra har sagt att det är ett förfärligt slöseri med tid. Håller med de första, det är underbart att vakna utvilad efter sköna drömmar. Ca 2 timmar av tiden vi sover drömmer vi och vi lär oss mycket om oss själva av drömmen.

Moln, Hjärta, Kärlek, RomantikJag har investerat i härliga kuddar som ser ut som små vita moln i hopp om att få drömma mycket, eftersom man påstår att de som drömmer mycket är väldigt kreativa. I sömnen kommer idéer. Man får bättre minne och lär sig lättare nya saker. Du bearbetar också både ilska och ångest i drömmen.

Drömfångaren är alltid på plats och ska både mota bort mardrömmar och välkomna trevliga, fina drömmar. Som en sorts drömmarnas dörrvakt. Men mardrömmar ska faktiskt vara rätt bra – för de hjälper oss att bearbeta svåra situationer. För min del tror jag mer på positivt tänkande, Attraktionslagen och mina änglar!

Drömfångare, Fjädrar, Drömmar, IndiskaEn drömfångare är på plats över min drömkudde, och en ny vacker drömdagbok ligger på bordet bredvid sängen. Till och med en ny vacker penna har jag köpt, för det första jag gör på morgonen är att skriva upp mina drömmar, så jag inte glömmer något. Brukar alltid göra en ny start på hösten – slarver lite med drömtydningen under sommaren.

Drömtydning är ett bra sätt att komma närmare sig själv. Att förstå sitt undermedvetna, sa redan Sigmund Freud. Själv brukar jag sista tiden drömma att jag flyger med en luftballong och sedan landar mjukt på vattnet. Något jag ser som frihetslängtan, men med full kontroll pga landningen. Eftersom jag landar på stilla vatten är jag känslomässigt balanserad. Ring mig gärna om du vill ha hjälp att tyda dina drömmar.

Med ljus och kärlek från Laura