Magi,  Spådom

Häxans vardag

Ritualer och besvärjelser blir ju mest av till helger och olika månfaser, men vi har ju en vardag också. Det är då jag går igenom mina anteckningar, rengör kort och ljus och och samlar örter och vilda växter. Ett par timmar i växthuset och lika mycket i skogen för vilda växter blir det absolut nu. Jag älskar smultron som nu är mogna och finns i massor, så det blir nån extra timme. Visste du att smultron förknippas med feér och sagoväsen och att de sägs vara bra för kärleken?

De smultron jag plockar och inte äter på vaniljglass, torkar jag tillsammans med smultronblad och får ett vitaminrikt och mycket gott te, som doftar sommar.

Eftersom jag är “morgonhäxa” vill jag helst stiga upp vid 3-tiden på morgonen öppna fönstret och köra yogapass 30 min. med anslutande meditation i en kvart. Kort frukost med örtte och ofta havregrynsgröt med kefir och frusna blåbär, Eller färska smultron, de är mogna nu. Därefter skogspromenad med hunden, brygga kaffe och in på linjen . Vill gärna vara online från 5.00 – 7.00. så ofta det går. Som sagt, otroligt morgonpigg. Den tiden är snart perfekt för att använda kristallkulan också – gryningsljuset är bäst för den. Ring gärna måndagar eller torsdagar vid den tiden. Då är kulan renad, väl förberedd och helt klar för spådom.

Varför? Jo, måndagen är månens och drömmarnas dag. Torsdagen är häxdagen, perfekt dag för spådom och magi. Så precis i gryningen de dagarna är ideala för spåkulan. Skymningen är också bra, men det blir lite senare framåt hösten. Eftersom jag är så morgonpigg, behöver jag somna kl. 9.00 för att få den sömn jag behöver.

Mina örter, ljus, kristaller och kortlekar måste alltid vara renade och på plats när tag loggar in. Jag vill vara beredd att hjälpa dig och andra kunder, att få svar på era frågor på bästa sätt. Jag hörde nyligen att jag ska berätta om allt jag använder, inte bara vilka kort jag drar. Ska bättra mig! Lätt att glömma säga sådant, som redan blivit rutin.

Vad jag gärna använder, men sällan nämner, är doftljus som jag gör själv. Brukar välja ett när jag vet din fråga. Tänder alltid grönt vid frågor om pengar, jobb och hälsa! Doften av pengar o jobb är tall eller en hos mig. Hälsan doftar dill och rosmarin. Färgen på kärlek är röd och de ljusen doftar av rosor. Mot rädsla och dåligt självförtroende blåa lugnande ljus som doftar lavendel. De orange ljusen blandade med apelsinskal ger lycka och glädje. Silverljus mot dåligt självförtroende och för pengar.

Med sommarhälsningar från Tant Medial, din sierska LAURA