Drömmar,  ord,  själen

Ordens betydelse…

Orden betyder mer än du tror, så välj dem med omsorg. Inte ens i tanken ska du använda negativa ord. Du ska till och med va försiktig när du pratar med dig själv. Att säga/tänka negativa ord är nästan lika illa som att be om det negativa. Tänk inte, fy sjutton hur jag ser ut idag, samtidigt som du rynkar pannan. Se dig i spegeln, le mot dig själv och säg…. “JAG ÄR SNYGG, jag är duktig och helt fantastisk. Jag duger på alla sätt och vis”.

Kaxa upp dig lite och du kommer att märka att det. Upprepa då och då under dagen. Jag brukar göra det morgon, middag, kväll och lite extra vid behov. Det är ordens magi!

Ordvalet kan betyda att ett nej blir till ett ja, men också tvärs om. Så låt dina ord bli magiska. Det gäller att hitta den vardagliga magin i varje stund. Glöm inte att ord som du säger tillräckligt ofta till slut blir ett mantra. Mantran som du upprepar tillräckligt ofta sätter spår i kroppen och själen och påverkar livet.

Vad vi säger och hur vi säger det påverkar människor på olika sätt. Vår egen röst hjälper oss att ta plats när vi använder den. Våga stå upp för dig själv och säg din egen sanning. Babbla inte efter vad andra säger – om du inte är övertygad. Det är bättre att inte säga något av en ren tillfällighet. Orden du använder gör skillnad.

Tänk dig noga för, det uttalade ordet gör djupa avtryck, men även din tanke gör det. Vi pratar om att attrahera positiva energier, men tänker vi negativa tankar attraherar vi det negativa. Vi borde aldrig offra en enda minut på det vi inte önskar oss. Ha en bok där du skriver ner bra mantran, affirmationer och böner, eller skriv ner och spara på datorn när du kommer på något bra, direkt från hjärtat.

När vi väljer att ta ansvar för de ord vi väljer, vänder vi uppmärksamheten mot vad vi säger och det får mer tyngd. Ordets makt kan förändra din värld till en fin plats att bo på.

Med ljus och massor av kärlek från Tant Medial LAURA