Blog,  Drömmar,  Örter,  själen

Drömmarnas natt..

Nu nalkas den med stormsteg, midsommarnatten. Natten full magi och underverk. Du vet väl att i just denna natt är världarna nära varandra. Spådom och kontakt med andra sidan är aldrig enklare än denna natt. Perfekt för att hitta kärleken, bota sjukdomar och få lycka och välstånd. Därför är det många önskningar, affirmationer och böner vi måste tänka igenom. Över huvud taget är vi inne i en intressant tid för magi, för örtsamlande, för själens innersta önskningar.

Midsommarnattens 7 eller 9 blomster, plockade vid en korsväg, skulle i drömmen visa vem som är den tillkommande. Blommorna ska läggas under huvudkudden. 7 blommor är och var det vanligaste, eftersom talet 7 har en magisk verkan inom magin. Jag brukar också föreslå att dela buketten i två delar och hänga den minsta delen i drömfångaren över sängen. Jag brukar också fuska in lite örter i buketten, för hälsa och välstånd. För kärleken har vi ju blommorna.

Hade du fina drömmar, torka blommorna och lägg dom i en amulett eller i en fin liten örtapåse i fickan. Då kan du ta dom i handen då och då och fortsätta dina affirmationer för att stödja din önskan. Glöm heller inte att ställa skorna under sängen som ett T, och be att få se din käraste i drömmen. Du kan naturligtvis be om vad du själv vill se och få svar på, det behöver inte vara din käraste. Han/hon kanske redan sover vid din sida.

Det brukar hjälpa fint med en drömfångare, om man vill ta vara på sina drömmar. Affirmera gärna lite då och då. Särskilt som idag när vi har nymåne, sedan den 22 juni när vi har fullmånen, som går över i midsommarafton den 25 juni och midsommardagen den 26 juni. Vi är verkligen inne i en tid när det kan vara viktigt att tänka över sina drömmar. Jag lovar dig, att få svar på mycket i dina drömmar.

Just våra drömmar kan ge oss viktiga svar om framtidsplaner, kärlek, vänskap, ekonomi och andra viktiga frågor. Genom våra drömmar lär vi också känna oss själva bättre. Glöm inte drömdagboken, som jag brukar propagera för. En vacker anteckningsbok vi sidan av sängen, där du skriver ner dina drömmar, eller vad du minns av dom. Direkt när du vaknar, inte tänka efter, bara skriv det som kommer.

Hälsningar från din sierska Laura, som önskar dig underbara midsommarnatts-drömmar lite i förskott.