healing,  själen

Distanshealing med ärkeänglar

I fredags sände jag min änglahealing på distans, som vanligt mellan kl. 19.00 och 19.30. Men den var lite speciell den här gången, eftersom vi även hade nymåne i Väduren i går också – ett intensivt eldtecken, som ger kraft och framgång till vår nystart.

Nymånen markerar nattens mörker före gryningen och får oss att förstå, att även de mörkaste tider går mot ljus och nystart. Nymåne och en perfekt tidpunkt för änglahealing. Jag skrev i mitt förra inlägg lite om Gabriel och Rafael så de får vara med + två andra för att göra det perfekt.

Den här gången bad jag fyra ärkeänglar, att hjälpa dig som väntar på healingen och att ta tag i det som du behöver bäst just nu. Jag började med att visualisera, så ärkeängeln Mikael, kärlekens ängel. stod vid min högra sida. När jag kände in honom, tackade jag, att han kom för att hjälpa mig sända den healing som som behövs till dig. Sedan åkallade jag ärkeängeln Gabriel, självsäkerhetens, kraftens och hoppets ängel. Tackade och lät honom stå på min vänstra sida.

Samtidigt kallade jag på ärkeängeln Uriel och placerade honom, efter jag tackat att han kom, mitt framför mig – för klart tänkande, koncentration och uppfattningsförmåga. Sist men inte minst kom ärkeängeln Rafael, min favorit och healingens ängel, som alltid sitter bakom mig för skydd och trygghet. När de placerats berättade jag om mina intentioner för dig, så du får den hjälp som du verkligen behöver. Tände ljus och rökelse.

Universum, Hand, Hjärtan, Kärlek, Händer

De fyra ärkeänglarna kan du visualisera och föreställa dig, precis som du vill om du vill känna in dem. Jag tänker mig ärkeänglarna med vita vingar och böljande kläder. Lysande i “sina” färger……Mikael skiner i blåvitt, Gabriel skiner i vitt eller ljust rosa, Uriel i vackert guld eller rubinrött för andlighet och visdom medan Rafael, som även står för läkekonst kommer skinande i grönt.

Dessa fyra ärkeänglar var de, som hjälpte mig i fredags, när jag använde alla energier för att skicka just den hjälp du vill ha. Änglarna är fina på att hitta det som behövs mest och bäst. När du ringt och vet att du får healingen, är det ett bra tips att du sitter lugnt och slappnar av, kanske dricker en kopp gott örtte. Kanske mediterar, en enkel meditation där du koncentrerar dig på in och utandning. Inte något krångligt med mantran du kanske inte ens förstår.

Med en helande kopp te, ljus och kärlek – från Laura