dofter,  Drömmar,  färger

Tyd dina nattliga drömmar

Vill du vandra på drömmens rosa moln? Det händer, men mer sällan. Oftast är det verkligheten som kommer ikapp dig i drömmen och ger dig möjlighet att välja din fortsatta väg.

Bok, Träd, Vind, Ballong, Löv, Fåglar

Var uppmärksam – du kan få vägledning för ditt kommande liv – det är inte bara en dröm. Det kan vara en varning, ett förslag eller till och med en “lyckobeskrivning”- receptet på den rätta vägen.

Lägg en vacker drömbok bredvid sängen och genast när du vaknar skriver du. Allt du kommer ihåg – det kan vara borta inom sekunder. I boken om mina drömmar finns allt mellan torkade växter och flygbiljetter, vackra urklipp och personliga foton. Gör den vacker, då använder du den gärna – skriv!

Reste Sig, Gul, Blomning, Ros Blommar

Skriv alltid din drömbok när du vaknar – det allra första du gör. En kort meditation där du återgår till drömmen när den var fin. “Pink Bubble” meditation är bäst som fortsatt dröm-meditation. Du blåser i tanken upp en stor rosa bubbla och flyttar in dina drömbilder dit. Var kvar 5 – 10 minuter i bubblan och lev din dröm.

Kanske landar du med drömmarnas hjälp till slut på din drömplats i livet, får drömjobbet, den stora kärleken du drömmer om. Tänk bara att ingenting är omöjligt när du följer dina drömmar. Lyckan väntar där ute någonstans – se till att den blir din. Det har du förtjänat.

Jet, Landning, Plan, Solnedgång, Ljus

Med rosa drömmar, ljus och kärlek från Laura